Setari Cookie-uri

8 Trăsături ale unei femei de neuitat

Frumusețea unei femei poate fi descoperită doar în ochii ei, deoarece ochii sunt oglinda sufletului, locul unde sălășuiește dragostea.

Nu vei uita niciodată o femeie cu aceste trăsături

"Adevărata frumusețe a unei femei nu stă în înfățișarea sa, ci în sufletul său. Frumusețea este grijă pe care o dăruiește și pasiunea pe care o arată. Frumusețea unei femei se dezvoltă de-a lungul anilor.

Frumusețea unei femei nu stă în garderoba sa, în postura cu care se prezintă sau în felul în care își piaptănă părul.

Frumusețea unei femei poate fi descoperită doar în ochii ei, deoarece ochii sunt oglinda sufletului, locul unde sălășuiește dragostea." - Audrey Hepburn.

foto interior si prima pagina: bedya Shutterstock

În cinstea tuturor femeilor frumoase, extraordinare, iată câteva trăsături pe care le apreciem:

1. Bunătatea

Bunătatea este evidentă în orice faci. Nu contează numărul de momente în care considerația, generozitatea și prietenia ți-au fost ignorate, tu rămâi în continuare o persoană cu suflet bun, minunat.

Citește și:

2. Independența

Dacă ai găsit persoana potrivită, este posibil să se îndrăgostescă și mai mult de tine când înțelege cât de importantă este independenta ta.

3. Dorința de a oferi mai mult

O femeie de neuitat oferă întotdeauna mai mult decât primește. Gândește-te la o femeie pe care o iubești din tot sufletul (cel mai probabil ți-a venit în minte mama ta). Câte sacrificii a făcut pentru tine? De câte ori nu a pus nevoile tale înaintea nevoilor sale?

4. Eleganța

Tu ești întruchiparea eleganței, a bunului gust, a rafinamentului. Indiferent de stilurile vestimentare la modă, de sfaturile specialiștilor în design, întotdeauna alegi să porți și să fii așa cum simți, nu cum dictează altcineva.

5. Pasiunea

Citește și:

Ești entuziasmată de viață și încerci să îți trăiești fiecare clipă ca și cum ar fi ultima; în plus, oferi o atenție specială lucrurilor cu adevărat importante pentru tine, fie ele mari sau mici - o caracteristică neobișnuită în zilele noastre.

6. Ajutorul oferit

Fie că este vorba despre prieteni apropiați, partener de cuplu, membrii familiei sau colegi de echipă, întotdeauna oferi sprijin persoanelor care au nevoie. Chiar dacă uneori nu ești de acord cu alegerile lor, ești acolo, îi ajuți și îi susții necondiționat.

7. Sinceritatea

Întotdeauna alegi să fii sinceră; și nu doar cu oamenii la care ții, ci și cu necunoscuții. Simți nevoia să spui ce ai pe suflet, însă încerci să livrezi cuvintele tale cu dulcegării astfel încât să nu fii interpretată greșit.

Citește și:

8. Iubirea

În momentul în care iubești, o faci din toată inima. Te dedici cu adevărat unei relații - și aici nu mă refer doar la relația de cuplu, ci la toate tipurile de relații care există. Ești atentă la oamenii dragi, îi ajuți când au nevoie, le oferi inima ta pe tavă.

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.