Setari Cookie-uri

6 Pași pentru a te reconecta cu sinele tău superior

Există câteva variante foarte eficiente pentru a te reconecta cu sinele tău superior și pentru a îți regăsi calea potrivită în viață. Iată care sunt acestea: 

Acești pași sunt meniți să te ghideze.

Sunt momente în care simți că nu mai ești tu; că ai luat o decizie nepotrivită, că ai luat-o pe un drum greșit, că ai ajuns într-un loc în care atunci când te privești nici măcar nu te mai recunoști. Este și normal, astfel de situații se pot întâmpla oricui. Viața este imprevizibilă, trebuie să învățăm să ținem pasul cu ea și, cel mai important, să rămânem conectați la sufletul nostru.

foto interior si prima pagina: pixabay

Există câteva variante foarte eficiente pentru a te reconecta cu sinele tău superior și pentru a îți regăsi calea potrivită în viață. Iată care sunt acestea:

1. Ascultă-ți intuiția

Cea mai bună modalitate de a te reconecta cu sinele tău superior este de a asculta sfaturile celor din jurul tău, însă de a te lăsa condusă de intuiție atunci când trebuie să iei o decizie majoră sau să faci o schimbare radicală. Un sentiment ciudat, de greutate sufletească, îți poate spune că nu ești pe calea cea bună, în timp ce sentimentele frumoase de relaxare, fericire, bucurie indică faptul că ești pe drumul potrivit pentru tine.

Citește și:

2. Asumă-ți responsabilitatea

Nu există nicio persoană care să își asume responsabilitatea pentru viața ta. Tu ești singura. Cel mai bun lucru pe care trebuie să îl faci este să începi cu pași mărunți, să accepți ceea ce se întâmplă și, în cazul în care vrei să schimbi ceva, să îți asumi responsabilități, să faci compromisuri, să lupți pentru ceea ce îți dorești.

3. Fă o schimbare

Există situații în care ieșirea dintr-o problemă, din rutină, din nefericire presupune o schimbare radicală. În acest caz, trebuie să ai încredere că Universul va avea grijă de tine chiar dacă îți asumi riscuri mărețe.

4. Învață să petreci mai mult timp singură

Fă-ți timp pentru tine. Profită de momentele în care ești singură și învață să îți faci ordine în gânduri și în sentimente, să înțelegi ce simți cu adevărat, să afli de ce ai nevoie pentru a ajunge acolo unde îți dorești sau pentru a îți schimba viața. Mergi într-un loc liniștit, în natură sau chiar acasă și încearcă să fii atentă la gândurile tale.

Citește și:

5. Scrie ceea ce simți

Vrei să te cunoști mai bine? Începe să scrii sincer despre ceea ce simți, despre tine, despre ce îți dorești. Fă-ți un jurnal și de fiecare dată când simți nevoia, scrie în el. Cu cât te conectezi mai mult cu tine, cu atât îți va fi mai ușor să te reconectezi cu șinele tău superior.

6. Ai încredere în tine dar, și mai important, ai încredere în Univers

Ești parte din acest Univers. Ești parte din această Sursă și te poți conecta oricând la ea, trebuie doar să vrei. Ai încredere că totul va fi bine și nu te teme de ceea ce simți în adâncul sufletului tău.

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.