Setari Cookie-uri

Unde grăbești timpul? Ai răbdare și, între timp, bucură-te de acest drum

Știu, nu este deloc ceea ce vrei să fie. Și parcă nu mai ai răbdare. Îți dorești ca lucrurile să se așeze așa cum ai visat ani întregi. Ce se întâmplă? Ce compromisuri trebuie să mai faci, la ce să mai renunți și pe cine să mai pierzi?

În cele din urmă vei ajunge acolo unde trebuie să fii și cu persoana cu care trebuie să fii.

De ce sunt oamenii triști: sunt prizonieri în povestea lor personală. Toată lumea crede că scopul vieții este să urmeze un plan. Nimeni nu se întreabă dacă acest plan e al lui sau a fost creat de altcineva. Strâng experiențe, amintiri, lucruri și idei ale altora, iar asta e mai mult decât pot duce. Însă își uită propriile vise. – Zahir

foto interior si prima pagina: Bruce Rolff Shutterstock

Știu, nu este deloc ceea ce vrei să fie. Și parcă nu mai ai răbdare. Îți dorești ca lucrurile să se așeze așa cum ai visat ani întregi. Ce se întâmplă? Ce compromisuri trebuie să mai faci, la ce să mai renunți și pe cine să mai pierzi?

Nu aștepta ca alții să îți dea răspunsurile. Nu renunță gândindu-te că lucrurile potrivite vor apărea în viața ta fără să încerci ceva sau fără să le faci să se întâmple. Nu pierde timpul întrebând despre visurile tale în loc să le urmezi fără teamă.

Citește și:

Nu te grăbi. Nu privi cum timpul trece pe lângă tine. Nu permite să îți fie furate dorințe gândindu-te că vei lupta pentru ele când timpul este corect sau când ești pregătită pentru că niciodată nu există un timp potrivit - timpul potrivit este acum. Nu aștepta ca cineva să îți pună viitorul pe o tavă de argint sau că Universul îți va dezvălui planul său în timp ce tu stai degeaba și nu faci nimic.

Nu te grăbi, dar ai răbdare. Există o mare diferență. Graba strică totul; Trebuie să înțelegi că sincronizarea ta trebuie să se alinieze cu cea a Universului, să accepți asta, însă să trăiești în mod activ, să lupți pentru ceea ce îți dorești, să visezi și să crezi în timp ce aștepți.

Ai răbdare. Lasă în mâna lui Dumnezeu, în mâna Universului. Lasă ca lumea să se prăbușească dacă nu este ce trebuie să fie... și tu ia-o de la capăt. Începe o altă viață și nu mai face aceleași greșeli. Fă pași mărunți, alege schimbarea. Ai răbdare și vei vedea cum totul se va liniști. Între timp, bucură-te de acest drum, învață din greșelile făcute, experimentează, trăiește cu adevărat.

Citește și:

Știu că îți este greu. Însă trebuie să înțelegi că lucrurile nu vor merge întotdeauna în funcție de planul tău... și asta este bine. Ai încredere în timpul corect. Ai încredere în Univers. Ai încredere că îți vei găsi întotdeauna calea (chiar și în cele mai dificile momente). Ai încredere în planul lui Dumnezeu pentru că acesta este întotdeauna cel mai bun pentru tine.

Nu te culca pe o ureche. Doar ai răbdare. Ridică-te de la pământ și continuă să mergi. Învață. Descoperă. Crede.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.