Setari Cookie-uri

Alege un fulg de nea și noi îți vom spune ce te așteaptă în această iarnă

Este timpul pentru un nou joc de personalitate. Alege unul dintre cele șase modele de fulgi de nea de mai jos pentru a afla mai multe lucruri nu doar despre personalitatea ta, ci și despre viitorul tău.

Dacă ai ales primul fulg de nea: Este timpul pentru o schimbare

Despre tine: ești o persoană sensibilă, care pune întotdeauna fericirea oamenilor dragi înaintea propriei fericiri. De cele mai multe ori ești perfecționistă și foarte atentă la detalii.

Ai intrat într-o oarecare rutină și nu mai știi ce îți pune zâmbetul pe buze. Este timpul să fii pentru prima dată egoistă și să te pui pe primul loc. Această iarnă îți oferă posibilitatea de a experimenta, de a face schimbările pe care tu le consideri necesare pentru a învăța să fii fericită cu adevărat. Trebuie doar să ai încredere în tine și să îndrăznești să te descoperi.

Dacă ai ales al doilea fulg de nea: Simți nevoia să fii iubită

Despre tine: Ești o persoană blândă și bună, căreia îi place să fie înconjurată de oameni optimiști și frumoși. Zi de zi te simți norocoasă că ești în viață și de fiecare dată găsești un motiv pentru care să fii recunoscătoare Universului.

Citește și:

Această perioadă este una puțin mai dificilă pentru tine deoarece încerci să îți faci ordine pe plan sentimental. În cazul în care ești deja într-o relație, ai ocazia să rezolvi problemele pe care le ai cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, trebuie doar să ai puțină răbdare deoarece Universul îți pregătește câteva surprize minunate, cu multă pasiune la orizont. Zâmbește, totul va fi bine de acum înainte.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.