Setari Cookie-uri

Alege un fulg de nea și noi îți vom spune ce te așteaptă în această iarnă

Este timpul pentru un nou joc de personalitate. Alege unul dintre cele șase modele de fulgi de nea de mai jos pentru a afla mai multe lucruri nu doar despre personalitatea ta, ci și despre viitorul tău.

Dacă ai ales al treilea fulg de nea: Ai nevoie de puțină magie în viața ta

Despre tine: Ești o persoană directă și perfecționistă. Îți place să deții controlul asupra vieții tale, motiv pentru care trăiești după reguli bine stabilite pe care este obligatoriu să le respecți de fiecare dată.

În această perioadă, Universul îți trimite semnale că este timpul să renunți la toate planurile, să dărâmi toate zidurile construite în jurul inimii tale, să lași deoparte regulile și să înveți să trăiești cu adevărat. Lasă-te purtată de val, întâlnește oameni noi, descoperă lucruri interesante... trăiește ca și cum ar fi ultima zi pe pământ și vei vedea cât de frumos este să fii cu adevărat liberă.

Dacă ai ales al patrulea fulg de nea: Poți face schimbări frumoase pe plan personal

Citește și:

Despre tine: îți place să ai o viață organizată, cu o rutină frumoasă și niște reguli bine puse la punct. Chiar și așa, din când în când ești dispusă să ieși puțin din zona de confort să experimentezi lucruri noi.

Pentru tine viitorul pare să fie roz. În această perioadă încerci să te concentrezi mai mult asupra vieții personale, unde ai puțin de lucru deoarece simți că nu ești cu adevărat fericită. Îndrăznești și ai curajul de a face schimbările necesare astfel încât să îți găsești din nou liniștea la care visezi de atât de mult timp. Totul va fi bine, trebuie doar să ai încredere în tine și să alegi cu inima.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.