Setari Cookie-uri

Cum să obții ce îți dorești cu adevărat în 2019 în funcție de zodia în care te-ai născut

Este timpul sa schimbi macazul. Deja stii ce iti doresti de la 2019... insa stii  cum poti obtine ce iti doresti? Daca nu, iti spunem noi!

Balanta

Anul acesta ai foarte mult timp pe care sa ti-l dedici tie. Indiferent de cat de dificil ti se pare, este timpul sa fii sincera cu tine, sa iti asculti inima si sa iei deciziile in functie de ce are nevoie sufletul tau pentru a fi fericit. Nu te mai lasa influentata de ce spun cei din jurul tau si alege sa traiesti asa cum iti doresti.

Scorpion

Pana acum ai trait prinsa intre trecut si viitor. Insa niciodata nu te-ai concentrat prea mult asupra momentului prezent. Astrele vin in ajutorul tau si incearca sa te convinga ca singurul moment care conteaza cu adevarat este cel pe care il traiesti in acest moment. Schimba-ti modul de gandire si iti vei putea schimba viata.

Sagetator

Poti depasi toate momentele dificile in trecut si te poti concentra asupra viitorului doar daca alegi sa faci pace cu ce s-a intamplat si sa ierti oamenii care ti-au gresit. Nu o face pentru ei, fa-o pentru linistea sufletului tau, pentru fericirea de care ai nevoie atat de mult.

Citește și:

Capricorn

Inveti putin cate putin sa ai mai multa incredere in tine si sa iti asculti intuitia atunci cand trebuie sa iei o decizie importanta. Anul 2019 va fi unul extrem de frumos si palpitant in ceea ce priveste viata profesionala, asa ca trebuie sa indraznesti sa fii tu insati.

Varsator

Anul 2019 va fi precum un roller coaster pentru tine, insa te vei bucura de plimbare. Esti hotarata sa iti iei inima in dinti, sa fii putin egoista si sa te pui pe primul loc, facand schimbarile la care visezi de atat de mult timp. Indrazneste sa ai incredere in tine si totul va fi minunat.

Pesti

In Noul An decizi sa iti asumi riscuri destul de indraznete, care te vor ajuta sa ajungi mai repede acolo unde iti doresti. Esti recunoscatoare pentru toate lectiile invate de la 2018 si esti pregatita sa mergi pana in panzele albe pentru a iti vedea visurile implinite.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.