Setari Cookie-uri

Rezolutia sufletului tau pentru 2019 in functie de zodia in care te-ai nascut

Daca inca nu esti sigura de ce iti doresti de la urmatorul an sau te-ai saturat sa faci rezolutii de care nici nu tii cont peste cateva zile, iti venim noi in ajutor - avem cateva o rezolutie simpla, dar puternica pentru fiecare zodie:

Balanta - Nu imi pierd speranta in oameni. Vor exista mereu oameni buni in jurul meu, asa ca trebuie sa imi pastrez increderea in ei si sa ii tin aproape de mine; ei sunt cei care conteaza cu adevarat.

Scorpion - Invat sa am mai multa incredere in mine. Dava voi continua sa imi spun ca nu sunt in stare sa fac un lucru, este foarte posibil sa nu reusesc sa il fac. De aceea vreau sa lucrez mai mult in a ma concentra asupra gandurilor mele, in a imi spune ca pot face multe in aceasta lume astfel incat sa capat abilitatile necesare pentru a face ceea ce imi doresc.

Sagetator - Aleg sa imi traiesc viata mea. Nu mai privesc in stanga si in dreapta visand la ce au cei din jurul meu. Fiecare duce propria lupta in aceasta lume.

Capricorn - Merg pana in panzele albe pentru visurile mele. Cea mai mare slabiciune a unui om este sa renunte. Cel mai sigur drum catre succes este sa nu te dai batuta, sa incerci inca o data si inca o data pana cand reusesti.

Citește și:

Varsator - Succesul nu este finalul bataliei, esecul nu este sfarsitul fatal. Curajul de a continua este tot ce conteaza. Promit sa nu renunt, sa lupt pentru ceea ce imi doresc, sa trec peste toate obstacolele si sa merg mai departe pana cand voi ajunge acolo unde imi doresc.

Pesti - In acest an imi pun toata increderea in iubire. O sa invat sa iubesc fara masura si fara a cere sa fiu iubita inapoi. O sa invat sa iubesc din toata fiinta mea atat oamenii din jurul meu, cat si pe mine. Pentru ca iubirea are puterea de a vindeca, de a oferi sperante, de a creste aripi.

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.