Setari Cookie-uri

Ce să faci ca să fii fericită?

Vor exista întotdeauna momente dificile, obstacole, încercări cu care te vei confrunta. Viața nu este deloc ușoară. Fericirea nu îți este servită pe o farfurie din aur, gata să fie consumată. Trebuie să lupți pentru ea, să muncești pentru a o menține în viața ta.

4 Lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să fii cu adevărat fericită:

1. Înțelege că fericirea începe cu tine

Ai întâlnit sute, poate mii de oameni de-a lungul vieții. Poate că unii te-au făcut să te simți bine, în timp ce alții ți-au adus lacrimi și durere. Adevărul este că nu trebuie să lași ca fericirea ta să depindă de cei din jurul tău. Fericirea începe cu tine. Tu ești responsabilă de ceea ce simți, ceea ce trăiești, ceea ce experimentezi. Căută fericirea în sufletul tău, deja există acolo așteptând să fie descoperită. Și crede-mă, este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine. Viața va fi mai ușoară, oamenii vor fi mai puțin enervanți, totul va fi mai bine.

2. Nu te baza pe alți oameni pentru a fi fericită

Citește și:

Uneori încercam atât de mult să mulțumim alți oameni: alegem să ne îmbrăcăm în felul în care societatea ne dictează, facem lucrurile pe care le vedem la ceilalți oameni, ne schimbăm pentru alții. Practic, renunțăm la a mai fi noi. Credem că făcând aceste lucruri vom fi mai fericiți deoarece oamenii ne vor accepta și ne vor iubi mai mult. Dar viața nu ar trebui să fie așa. Trebuie să știi că mai întâi ar trebui să fii fericită cu tine însăți, să accepți cine ești ca persoana și ce ești pentru ca această fericire să poată fi transmisă și să inspire și alte persoane.

foto interior si prima pagina: AlexAnnaButs, Shutterstock

3. Nu uita că viața nu este niciodată ușoară

Vor exista întotdeauna momente dificile, obstacole, încercări cu care te vei confrunta. Viața nu este deloc ușoară. Fericirea nu îți este servită pe o farfurie din aur, gata să fie consumată. Trebuie să lupți pentru ea, să muncești pentru a o menține în viața ta. Când apar provocări, acceptă-le, lupta cu ele. Curajul tău te va transforma într-o persoană și mai puternică și, în timp, și mai fericită.

Citește și:

4. Nu-ți fie teamă de iubire

Dragostea este peste tot, este imposibil să lupți cu ea. Da, știu, uneori doare atât de tare încât te pune la pământ. Însă, ce putem face? Doar nu alegi să nu mai iubești niciodată, să construiești ziduri înalte în jurul inimii pentru a o păzi. Dacă vrei să crești, iubește. Dacă vrei să fii fericită, iubește. Iubește-te pe tine, apoi iubește oamenii din jurul tău.

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.