Setari Cookie-uri

Alege un fluture și află ce îți va aduce anul 2019

Iată o modalitate minunată de a afla care este cea mai frumoasă surpriză pe care o vei primi de la anul 2019. Tot ce trebuie să faci este să privești pentru câteva secunde imaginea de mai jos și să alegi fluturele care crezi ca să te reprezintă. Ascultă cu inima când faci această alegere:

Dacă ai ales primul fluture.... vei avea parte doar de lucruri frumoase

Rugăciunile tale au fost ascultate. Acum este momentul să culegi răsplata muncii tale. Felicitări, tot ce trebuie să faci este să primești aceste daruri pe care Universul ți le trimite.

Atenție, însă. Poți bloca aceste cadouri dacă sufletul tău nu este pregătit să le primească. Unele dintre modurile prin care poți face asta este să simți că nu meriți binecuvântările care se îndreaptă către tine. De asemenea, poți bloca prezența lucrurilor noi în viața ta concentrându-te pe cele vechi. Alege să trăiești în prezent, crede în tine. Renunță la trecut astfel încât să te poți bucura de ceea ce contează cu adevărat.

Dacă ai ales al doilea fluture... vei înțelege cât de important este să îți simplifici viața

Citește și:

Ești obosită. Nu doar din punct de vedere fizic, ci și emoțional și, probabil, mental. Sufletul tău nu mai poate. Ți-ai trimis energiile în atâtea direcții diferite și în atâtea lucruri încât acum ești cu energia la pământ. Simți că nu mai poți.

Este timpul să îți simplifici viața. Alege să te concentrezi asupra ta, să te eliberezi de tot ce te trage în jos, de oamenii toxici, de lucrurile de care nu ai nevoie. Ai un scop important în această viață, concentrează-te asupra lui. Găsește care sunt obiectivele care contează cu adevărat.

De asemenea, amintește-ți să îți faci timp și pentru tine, pentru a te ocupa de lucrurile care îți bucura sufletul. Este important să îți reîncarci bateriile din când în când și să îți revitalizezi energia prin activități relaxante și frumoase. Readu partea jucăușă în viața ta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.