Setari Cookie-uri

Alege un fluture și află ce îți va aduce anul 2019

Iată o modalitate minunată de a afla care este cea mai frumoasă surpriză pe care o vei primi de la anul 2019. Tot ce trebuie să faci este să privești pentru câteva secunde imaginea de mai jos și să alegi fluturele care crezi ca să te reprezintă. Ascultă cu inima când faci această alegere:

Dacă ai ales al treilea fluture... este momentul să recunoști adevărul

În 2019 te așteaptă schimbări importante, iar Universul lucrează mult cu tine. Însă, în această etapă, este foarte important să fii sinceră cu privire la sentimentele tale? Ce îți dorești cu adevărat? De ce ai nevoie?

Poate că alegi greși în anumite privințe și deja știi că nu este în regulă. Cu toate acestea, este posibil să îți fie teamă să te confrunți cu adevărul. Nu uita că Universul este aici să te susțină și să îți ofere curajul de a face ce este bine, ce îți aduce liniște și pace. Fii sinceră nu doar cu tine, ci și cu cei din jurul tău. Nu îți fie teamă să spui ce simți că trebuie să spui. Nu face compromisuri pe care nu vrei să le faci. Eliberează-ți sufletul. Cu cât rămâi mai autentică, cu atât va fi mai bine pentru tine, pentru viitorul tău.

Citește și:

Dacă ai ales al patrulea fluture... trebuie să înveți să ai mai multă încredere în tine

Acum nu este momentul să renunți la lucrurile pe care le-ai început. Nu dă înapoi. Poate că simți că ar trebui să renunți la ceva însă, crede-mă, ești mai aproape decât crezi de linia de sosire. Ai încredere în tine, ieși din zona de confort și mergi mai departe.

Acționează. Ia măsuri. Alege cu inima. Această perioadă este una mai dificilă, mai aglomerată, mai stresantă pentru tine. Însă, crede-mă, te așteaptă lucruri minunate imediat ce termini cu tot ce ai de rezolvat. În cazul în care ai nevoie de susținere, nu ezită să ceri ajutorul oamenilor în care ai încredere în tine. Fă tot ce îți stă în putință pentru a nu renunța la visurile și obiectivele tale. Meriți să le vezi împlinite.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.