Setari Cookie-uri

Eclipsa de lună din 21 ianuarie: Schimbări sentimentale pentru toate zodiile

Ziua de 21 ianuarie vine cu un fenomen astrologic destul de important: in aceasta perioada va avea loc eclipsa totala de Luna si, in acelasi timp, Super Luna, ceea ce inseamna ca Luna va fi la cel mai apropiat punct de pamant, fiind vazuta mult mai mare si mai stralucitoare decat de obicei.

Balanta - Pentru ca lucrurile sa fie asa cum iti doresti, este foarte important sa inveti sa fii sincera cu partenerul de cuplu, sa ii spui tot ce ai pe suflet si, cel mai important, sa nu mai incerci sa il schimbi si sa il accepti pentru ceea ce este pentru ca altfel il indepartezi si mai mult de langa tine.

Scorpion - In viata sentimentala este posibil sa fie necesare cateva schimbari destul de indraznete. Atat tu, cat si partenerul de cuplu trebuie sa fiti dispusi sa faceti compromisurile necesare astfel incat relatia sa fie din nou asa cum amandoi visati.

Sagetator - Este momentul sa nu mai alergi in stanga si in dreapta si sa inveti sa ai rabdare. Discuta sincer si serios cu partenerul de cuplu si incearca sa analizezi cu atentie un lucru inainte de a il spune. Nu uita sa folosesti cuvinte infloritoare in loc de un limbaj feroce, dureros.

Citește și:

Capricorn - Te simti foarte bine in pielea ta si iti doresti tot mai mult ca in aceasta perioada sa petreci mai mult timp cu tine, sa te descoperi si sa afli ce iti doresti de la viitor. Daca esti intr-o relatie, nu trebuie sa iti faci griji; partenerul de cuplu este destul de intelegator si ofera spatiul si libertatea de care ai nevoie.

Varsator - Astrele sunt de partea ta in aceasta perioada si iti ofera tot ce ai nevoie. Pe plan sentimental, relatia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun. Trebuie sa invatati sa faceti cateva compromisuri astfel incat sa puteti lua acele decizii la care amandoi visati.

Pesti - Tot ce ai nevoie in aceasta perioada este intelegere din partea persoanei iubite. Vrei sa fii respectata, iubita si apreciata si, in cazul in care nu se intampla asta alegi sa pui capat relatiei si sa cauti ceea ce ai nevoie la o alta persoana pentru ca te-ai saturat sa tot pierzi timp pretios.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.