Setari Cookie-uri

Mantra magica a zodiei tale pentru luna februarie

Iata care este mantra de care sufletul tau are nevoie in luna februarie. 

Balanta - Aleg sa traiesc in prezent

Este timpul sa inveti sa traiesti in prezent. Trecutul s-a intamplat si nu il mai poti schimba indiferent de cate incercari ai avea. Viitorul este incert, oricate planuri ti-ai fae nu vei stii niciodata daca se vor intampla. Momentul de ACUM este singurul care conteaza, traieste-l din plin.

Scorpion - Nu am nevoie de nimeni pentru a fi fericita

Indrazneste sa privesti adanc in sufletul tau si sa nu te dai batuta pana cand nu gasesti fericirea. Tine minte ca nu ai nevoie de nimeni pentru a fi fericita. Nu pune un lucru atat de pretios in carca unei persoane care poate ca este doar in trecere prin viata ta.

Sagetator - Este suficient sa fac ceea ce pot

Uneori trebuie sa inveti sa ai rabdare. Nu mai forta lucrurile, nu lupta cu morile de vant, nu duce batalii pe care nu le poti castiga. Fa doar ce tine de tine si asteapta sa vezi rezultatele. In plus, ai incredere ca totul va fi bine, Universul are intotdeauna un plan minunat pregatit.

Citește și:

Capricorn - Aleg sa vad binele din fiecare zi

Bucura-te de un rasarit de poveste, de o cafea fierbinte, de un zambet primit din partea unui strain, de o imbratisare sincera, de o strangere de mana. Bucura-te de lucrurile marunte pentru ca acestea sunt cele care conteaza si care iti pot face viata mai frumoasa.

Varsator - Sunt mai puternica decat cred

Te confrunti cu cateva probleme si iti este dificil sa ramai pe linia de plutire. Nu te lasa coplesita, aceasta este doar o perioada trecatoare. Nu uita sa ai incredere in tine, sa te lasi condusa de intuitie si sa continui pe drumul tau. Ai rabdare, pana la urma totul va fi bine.

Pesti - Viata este scurta asa ca profit de fiecare moment

In ciuda tuturor lucrurilor care sunt pe capul tau, fa tot posibilul sa gasesti si pentru tine, pentru pasiunile pe care le ai, pentru tot ce iti pune zambetul pe buze. Viata este prea scurta pentru a o ripisi. Meriti sa fii cu zambetul pe buze clipa de clipa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.