Setari Cookie-uri

5 Lucruri pe care să le faci când Universul decide să îți întoarcă spatele

Se spune că totul se întâmplă pentru un motiv. Dar ce faci atunci când nu mai poți vedea acel motiv și te simți neputincioasă? Când parcă nu mai deții controlul asupra vieții tale? Avem noi câteva soluții:

Viața are un mod ciudat de a se desfășura. Uneori lucrurile nu merg așa cum îți dorești. Uneori îți dai seama că Universul nu te ascultă și că ești singură. Uneori înțelegi că viitorul nu este perfect.

Se spune că totul se întâmplă pentru un motiv. Dar ce faci atunci când nu mai poți vedea acel motiv și te simți neputincioasă? Când parcă nu mai deții controlul asupra vieții tale? Avem noi câteva soluții:

1. Concentrează-te pe respirație

Primul lucru pe care trebuie să îl faci când te afli într-o situație dificilă este să te concentrezi asupra respirației. Inspiră profund numărând până la 4, ține-ți respirația numărând până la 4, apoi expiră ușor numărând din nou până la patru. Ești încă în viață. Ești încă aici. Poți trece peste situație.

Citește și:

2. Acceptă ce se întâmplă

Imediat după ce te-ai mai liniștit, alege să accepți lucrurile așa cum sunt. Nu face un pas în spate. Cum am mai spus și mai sus, totul se întâmplă pentru un motiv. O să mă întrebi unde este motivul. Nu știu, dar îl vei descoperi singură. Înțelege că refuzul de a accepta ce se întâmplă nu schimbă în niciun fel lucrurile și nu te ajuta să dai timpul înapoi... ci doar te face să te simți și mai rău. De asemenea, nu te gândi că este viața ta. Viața are un mod ciudat de a încurca lucrurile și de a rezolva mai târziu. Eliberează-te de acest stres.

3. Mergi mai departe

Nu face un pas în spate, însă nici nu rămâne prinsă în ceea ce se întâmplă. Mergi mai departe, continuă-ți drumul.

Citește și:

4. Trăiește

Nu-ți fie teamă să trăiești așa cum îți dorești. Atâta timp cât nu rănești pe cineva, trăiește cum îți dictează inima. Nu trebuie să îți pese de ce spun alții, fă tot ce te face fericită și nu permite nimănui să te convingă să uiți cum este să te distrezi.

5. Fii pregătită

Așteaptă următorul val în care Universul îți va întoarce spatele. Fii pregătită. Învață tot ce ai învățat până acum astfel încât să știi cum să rezolvi problemele. Folosește-ți toate abilitățile pe care le ai în dotare. Descurcă-te singură. Aceasta este superputerea ta - ai șansa de a o folosi cum crezi tu că este mai bine și de a te salva de toată suferința.

foto prima pagina pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.