Setari Cookie-uri

4 Gânduri cu care să îți încurajezi inima să facă schimbările pe care ți le dorești 

Este important să ne concentrăm asupra lucrurilor pozitive și asupra modului în care aceste schimbări pot aduce succesul și o creștere frumoasă în viața noastră.

Curajul e cea mai importantă dintre toate virtuțile, pentru că fără curaj, nu poți practica nici o altă virtute consecvent. – Maya Angelou

Știu, este dificil să găsești puterea de a dezvolta curajul. Schimbarea este o experiență dificilă și este diferită pentru fiecare persoană în parte. Pentru unii oameni, schimbarea este una forțată, care se întâmplă împotriva voinței lor și care îi arunca din zona de confort într-o lume a necunoscutului. Pentru alții, schimbarea apare dincolo de rutina zilnică și presupune să încerce de fiecare dată ceva nou sau diferit, indiferent de cât de micuț ar putea fi. Indiferent de situație, este important să ne concentrăm asupra lucrurilor pozitive și asupra modului în care aceste schimbări pot aduce succesul și o creștere frumoasă în viața noastră.

Citește și:

Iată care sunt cele mai importante gânduri cu care să îți încurajezi inima să accepte schimbările din fața ta:

1. Îndreaptă-ți atenția asupra lucrurilor pozitive

Mulți dintre noi trec prin viața speriați de conceptul de schimbare. Dacă îți permiți să devii copleșită de potențialele rezultate negative pe care le poate aduce schimbarea, îți va fi dificil să vezi dincolo de această negativitate. În schimb, concentrează-te asupra lucrurilor pozitive, asupra schimbărilor frumoase și asupra modului în care aceste modificări te pot face mai fericită.

2. Gândește-te că și această situație va trece

Singurul lucru garantat în această viață este că schimbarea este inevitabilă. În timp ce s-ar putea să treci printr-un moment destul de dificil acum, fii sigură că va veni schimbarea și că această fază a vieții va trece. Te așteaptă un nou capitol, poate mult mai frumos și interesant decât cele de până acum.

Citește și:

3. Nu uita niciodată să ai încredere în tine

Petrecem o mulțime de timp și de energie concentrându-ne asupra oamenilor din jurul nostru, în care putem sau nu să avem încredere. Însă de prea multe ori uităm de importanța încrederii în noi. Încrederea adevărată începe în tine însăți și până nu îți poți da seama de acest lucru nu vei avea încredere în ceilalți oameni din viața ta.

4. Așteaptă-te la ceva MAGIC

Trăim într-o lume în care grabă, problemele, stresul și grijile sunt la ordinea zilei încât nu mai știm să vedem lumina de capătul tunelului său să privim către cer și să ne dăm seama că totul în jurul nostru este magie. Uneori suntem atât de ocupați să ne concentrăm asupra lucrurilor negative încât uitam să vedem imaginea în ansamblu. Problemele de azi pot duce la miracolul de mâine - să nu uiți niciodată asta.

Citește și:

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.