Setari Cookie-uri

Cele 10 porunci pentru o viata fericita

Fericirea este probabil cea mai importanta stare emotionala - unii oameni spun ca ar fi mai importanta si decat iubirea. Intreaga lume este dependenta de ea.

Exista numeroase materiale, cursuri, programe, carti, documentare care sa ne invete cum sa traim o viata implinita si cum sa fim fericiti. Uitati de toate acestea.... pentru ca am gasit 10 porunci simple pe care, daca le urmati, veti reusi sa fiti mai fericiti ca niciodata.

Un lucru important pe care as vrea sa il stiti inainte de a citi aceste porunci/reguli: indiferent de cat de dificil este momentul prin care treceti acum, nu uitati sa aveti incredere ca totul va fi bine. Este doar o situatie urata, nu o viata urata. Indiferent de ceea ce se intampla, indiferent de cat de rea pare ziua de astazi, vaita merge in mod sigur mai departe, iar maine va fi mai bine.

Acestea sunt cele 10 porunci ale fericirii:

1. Consuma alimente care iti hranesc trupul. Renunta la acele produse care ii fac rau corpului tau. Gandeste-te la corpul tau ca la un templu.

Citește și:

2. Nu uita sa te odihnesti suficient.

3. Gaseste timp si pentru tine. Ia o pauza de la munca, de la treburi, de la stres, de la griji si relaxeaza-te. Este atat de important sa iti incarci bateriile din cand in cand.

4. Fa miscare pentru a castiga forta, flexibilitate si pentru a iti pastra inima sanatoasa. Nu exagera, insa nici nu cauta scuze pentru a nu face asta.

5. Nu uita sa faci cel putin un lucru pe zi care sa iti puna zambetul pe buze - citeste un capitol dintr-o carte buna, asculta melodia ta preferata, iesi in oras in timpul saptamanii, vorbeste cu un prieten, fa o baie cu spuma, gateste mancarea ta preferata.

6. Asculta, asculta si iar asculta. Ascultarea este cheia unei comunicari bune cu oamenii din jurul tau. Asculta-ti partenerul de cuplu, membrii familiei, prietenii, corpul si inima ta.

7. Invata sa meditezi.

8. Poarta-te cu oamenii din jurul tau cu bunatate. Poarta-te cu tine cu bunatate.

Citește și:

9. Crede in tine si in cei din jurul tau. Incepe sa iti spui ca poti face lucrurile pe care vrei sa le faci.

10. Multumeste Universului pentru tot ce ai. Incepe sa cultivi recunostinta. Seara de seara, gaseste cel putin trei lucruri pentru care esti recunoscatoare indiferent de cat de dificila a fost ziua ta.

foto main: Antonio Guillem, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.