Setari Cookie-uri

Alege o floare de primăvară și noi îți vom spune cum vor fi următoarele luni pentru tine

Astăzi îți propunem un nou test interesant. Privește colajul de mai jos și alege cât de repede poți floarea care îți atrage cel mai mult atenția. 

Dacă ai ales narcisele

Ești pregătită pentru toate schimbările pe care ți le dorești. Sufletul îți reamintește în fiecare moment că nu trebuie să participi la orice discuție aprinsă sau conversație haotică la care ești invitată. În schimb, nici nu trebuie să faci compromisuri încărcate emoțional pentru binele altor persoane. În schimb, ar fi bine să te concentrezi mai mult pe ceea ce simți - următoarea perioadă este benefică pentru tine deoarece îți permite să faci câteva modificări importante pentru a îți regăsi liniștea și pacea interioară; profită de ea și te vei simți mult mai bine.

Dacă ai ales zambilele

Chiar dacă în viața ta au existat numeroase momente dificile în relațiile cu oamenii din jurul tău, încă există acea conexiune de susținere și iubire venită din partea ta în momentul în care începi o relație cu o persoană nouă. Ești recunoscătoare pentru toate lecțiile învățate din relațiile toxice pentru că acum știi ce înseamnă să oferi iubire și să îți hrănești sufletul cu bucurie. În următoarea perioadă ești în aliniere cu Universul și reușești să obții tot ce îți propui; este posibil să simți nevoia să faci câteva schimbări importante care să te ajute să fii conectată cu dragostea tot timpul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.