Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 11-17 martie

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Balanta - Ai nevoie sa iti asculti intuitia

Ai de luat cateva decizii importante in ceea ce priveste viata personala; de data aceasta incearca sa nu te mai lasi influentata de ce spun oamenii din jurul tau si sa te concentrezi, mai degraba, pe ce iti dicteaza intuitia. Ai incredere in tine deoarece tu stii cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevarat fericita.

Scorpion - Ai nevoie de mai mult timp

Este posibil ca in aceasta perioada sa accepti sa te ocupi de un proiect destul de important; nu prea mai ai mult timp la dispozitie pentru ca esti foarte incarcata si cu alte taskuri majore, motiv pentru care faci tot posibilul sa iti gestionezi mai bine programul de munca astfel incat sa nu fii nevoita sa te ocupi acasa de sarcinile profesionale.

Sagetator - Ai nevoie de intelegere

In aceasta saptamana este posibil sa iti doresti sa fii singura, doar tu si gandurile tale. Ai nevoie ca oamenii din jurul tau sa inteleaga ca nu vrei sa te distantezi de ei, insa asta simte sufletul tau - si este pentru o scurta perioada de timp, nu pentru totdeauna. Serile vor fi destul de interesante deoarece vei incerca sa descoperi ce iti doresti cu adevarat de la viata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.