Setari Cookie-uri

5 moduri de a te conecta cu sinele tau autentic pentru a gasi fericirea adevarata

Sa intri in contact cu sufletul tau iti va permite sa iti explorezi sinele cu adevarat, sa te cunosti mai bine, sa ai o legatura stransa cu tine, sa iti intelegi emotiile, simtirile, trairile.

Cine nu vrea sa fie conectat cu sufletul sau? In fond, sufletul nostru gazduieste toate emotiile si sentimentele noastre. Care sunt insa modurile cheie prin care ne putem conecta cu sinele nostru ca sa traim mai intens? Iti povestim in randurile de mai jos.

Accepta-ti emotiile

Emotiile sunt instrumente care te ajuta sa te apropii de sinele tau. Adesea ele vor fi insotite de sentimente profunde care iti vor imbogati viata. Emotiile iti permit sa simti blocajele fizice, dar si pe cele mentale care au loc in viata ta si, in acelasi timp, te ajuta sa gasesti solutii pentru toate acestea. Accepta-le si invata sa lucrezi cu ele. Invata sa lucrezi cu tine.

Acorda-ti iubire

Iubeste-te pe tine si iubeste-i si pe cei din jurul tau. Alege sa fii intr-o relatie autentica cu viata si experientele tale si fii blanda cu tine in tot acest proces. Apreciaza-te!

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: Antonio Guillem, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.