Setari Cookie-uri

Cele trei daruri ale lunii martie

Luna martie ne aduce o energie plină de vitalitate dar și cu putere eliberatoare și de curățare. 

Pe 3 martie am simțit cea mai puternică expresie energiei lunii martie deoarece codul numerologic pentru această zi a fost 333. Numărul 3 reprezintă suma a ceea ce suntem minți, corp și spirit. Acesta reprezintă armonia și echilibrul prezente în viața noastră când cele trei aspecte ale ființei noastre sunt aliniate. Numărul 3 este, de asemenea, foarte expresiv. El ne încurajează să ne exprimăm adevărul, să vorbim și să comunicăm nevoile și dorințele noastre altora și lumii.

Pe 5 martie am intrat în primul Mercur retrograd al anului în semnul Peștilor. Mercur va fi retrograd până pe 28 martie și ne va încuraja să încetinim ritmul, să evaluăm și să ne măsurăm fiecare pas înainte de a merge mai departe. Ziua de 6 martie, cu Luna Nouă în Pești și intrarea planetei Uranus în Taur reprezintă începutul unui nou ciclu nou.

Citește și:

20 martie este o zi cu Lună Plnă care îți va da indicii referitoare la ceea ce trebuie să fie completat și încheiat, astfel încât să poți intra pe deplin în noul an. Anul nou în astrologie cade o zi mai târziu pe 21 martie. În această zi, Soarele intră în Berbec și începe un nou ciclu zodiacal. Această zi este, de asemenea, echinocțiul de primăvară când ziua și noaptea sunt egale.

Martie este o lună plină, cu multe lucruri și energii cosmice la lucru Cea mai bună modalitate de a o naviga este să nu te opui curentului și să ai încredere că Universul te îndrumă în permanență.

De asemenea, martie ne aduce tuturor trei daruri extrem de prețioase. Primul dintre acestea este prilejul de avansa, de a merge înainte.Folosește această energie pentru a-ți urma scopul, a trăi viața pe care ți-o dorești și a deveni o versiune mai bună a ta însăți. Cel de-al doilea cadou este o mai mare claritate. Folosește această ocazie pentru a descoperi ce anume vrei cu adevărat să faci în viață și care este adevărata ta pasiune dar și pentru a desluși semnificația ultimelor evenimente din viața ta. Nu în ultimul rând, profită de martie pentru o mai mare eliberare emoțională, eliberând energiile stagnante și anxietatea.

Citește și:

foto main: SONTAYA CHAISAMUTR, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.