Kudika
13 Aprilie 2019

Saturn si Pluto sunt planetele extreme, intense, intunecate. Iata ce ne pregatesc pentru urmatoarea perioada.

Leu:

Ce te asteapta: Te asteapta o perioada destul de frumoasa pe plan sentimental; incerci sa acorzi mai multa atentie nu doar partenerului de cuplu, ci si relatiei pe care o ai cu oamenii din jurul tau. Asculti cu inima si iei decizii cu sufletul.

Sfatul de care trebuie sa tii cont: Ofera iubire si bucura-te de fiecare clipa care urmeaza.

Fecioara:

Ce te asteapta: In aceasta perioada iti dai seama ca nu trebuie sa tii cu dintii de trecut. Tot ce s-a intamplat nu mai poate fi schimbat. Este timpul sa iti indrepti atentia asupra singurului moment care conteaza, si anume viitorul.

Sfatul de care trebuie sa tii cont: Schimba pagina si incepe un nou capitol al vietii tale. Meriti mult mai mult.

Balanta:

Ce te asteapta: Te asteapta o perioada destul de aglomerata pe plan profesional; ai multe lucruri importante de care trebuie sa te ocupi, asa ca trebuie sa faci tot posibilul sa iti gestionezi timpul cat mai bine.

Sfatul de care trebuie sa tii cont: In cazul in care nu te descurci cu toate taskurile, nu ezita sa ceri ajutorul colegilor de echipa.

Scorpion:

Ce te asteapta: Dupa o perioada agitata, in sfarsit simti ca acum iti poti gasi linistea. Urmeaza cateva momente frumoase pentru tine, in care esti in conexiune cu sufletul tau si alegi sa ai mai multa grija de el.

Sfatul de care trebuie sa tii cont: Indrazneste sa te pui pe primul loc. Tu esti cea care conteaza.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: