Setari Cookie-uri

Saturn si Pluto se aliniaza. Schimbari, transformari si noi inceputuri la orizont

Saturn si Pluto sunt planetele extreme, intense, intunecate. Iata ce ne pregatesc pentru urmatoarea perioada.

Sagetator:

Ce te asteapta: In aceasta perioada este posibil sa simti nevoia sa iti indrepti atentia asupra vietii personale si sa faci cateva schimbari in relatia pe care o ai cu oamenii din jurul tau astfel incat sa fii mai apropiata de ei.

Sfatul de care trebuie sa tii cont: Alege intotdeauna iubirea. Nu-ti fie teama sa spui ce simti.

Capricorn:

Ce te asteapta: Esti fericita pentru ca, in sfarsit, simti ca ti-ai gasit drumul pe care vrei sa mergi. Acum tot ce trebuie sa faci este sa ai incredere in tine si sa iti asculti intuitia la fiecare pas nou.

Sfatul de care trebuie sa tii cont: Tu stii cel mai bine ce te face fericita. Asculta sfaturile celor din jurul tau, insa bazeaza-te pe intuitie.

Varsator:

Ce te asteapta: Schimbari neasteptate pe plan profesional; inca nu stii daca sa te bucuri sau sa plangi. Vei avea mai mult de munca, insa beneficiile financiare vor fi pe masura efortului depus.

Citește și:

Sfatul de care trebuie sa tii cont: Gaseste o varianta pentru a iti face timp si pentru viata sentimentala. Partenerul de cuplu se poate simti neglijat.

Pesti:

Ce te asteapta: Te asteapta o perioada plina de modificari pe toate planurile. Trebuie sa fii pregatita sufleteste si sa lasi ca Universul sa isi joace cartea pentru ca el stie cel mai bine de ce ai nevoie.

Sfatul de care trebuie sa tii cont: Fa un pas in spate si primeste cu bratele deschise toate aceste schimbari importante.

foto main: NASA images, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.