Setari Cookie-uri

Când te îndepărtează de el în loc să îți ofere iubirea pe care o meriți

Tu meriți sinceritate. Meriți dragoste adevărată. Nu meriți să fii folosită pentru că mai apoi să fii ignorată fără nicio explicație.

Când o relație se încheie, indiferent că este una chiar și de câteva zile, îți dorești foarte mult să știi de ce. Ce ai făcut greșit. Ce s-a întâmplat. Și nu pentru că ai vrea să îndrepți lucrurile ci pentru a nu mai face aceleași greșeli în următoarele relații.

Ai un milion de întrebări la care ai vrea răspunsuri. Întrebări despre emoțiile și intențiile lui-dar totul se reduce la o întrebare mare. Ce naiba s-a întâmplat?

Sunt momente în care totul se întâmplă peste noapte.Totul era frumos, era minunat și dintr-o dată lucrurile se schimbă. Nici măcar nu ești anunțată și el dispare din viața ta. Chiar dacă doare să îl vezi mergând mai departe, încerci să găsești în sufletul tău curajul de a continua cu drumul tău. Îți dai seama că ești mai bine fără el, că nu ai nevoie de o persoană atât de imatură și că mai bine că s-a întâmplat acum, după doar câteva săptămâni sau luni de când îl cunoști, decât să se fi întâmplat după ani întregi.

Când cineva decide să iasă din viața ta din senin, este normal să îți pui câteva întrebări. Să îți dorești să afli ce s-a întâmplat. Să ți se explice întreaga situație.

Când cineva decide să iasă din viața ta din senin, este normal să fii furioasă. Să fii supărată. Ați fi putut avea o conversație matură. Ai fi putut înțelege situația.

De fiecare dată când simți că începi să te gândești la el, întreabă-te dacă mai merită timpul tău. Amintește-ți că nu merită nici măcar o secundă din viața ta.

Tu meriți sinceritate. Meriți dragoste adevărată. Nu meriți să fii folosită pentru că mai apoi să fii ignorată fără nicio explicație.

Din păcate, unii bărbați, indiferent de vârstă, nu se vor maturiza niciodată. Uneori, vor ieși din viața ta fără să îți spună un cuvânt, fără să îți dea o explicație, fără să te lase să spui ceva. Uneori, trebuie să accepți ceea ce s-a întâmplat, chiar dacă nici măcar nu știi dacă ai făcut ceva greșit. Trebuie să înveți să îți continui viața pentru că acești bărbați au mers deja mai departe cu viețile lor.

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.