Setari Cookie-uri

Daca vrei sa fii fericita, pune-ti aceasta intrebare in fiecare zi

Toate aceste sfaturi de mai jos sunt foarte usor de pus in practica. Nu sunt o schimbare uriasa in viata ta, insa daca incepi sa le acorzi atentie, atunci iti vor schimba radical modul de a trai. 

Te gandesti la programul tau zilnic? Ce ai de facut astazi, cate taskuri trebuie sa rezolvi, care sunt oamenii pe care trebuie sa ii vezi, care sunt lucrurile de care trebuie sa te ocupi...

sau...

Te gandesti, mai degraba, la vacanta planificata peste cateva luni sau la momentul in care, in sfarsit, vei reusi sa iti schimbi jobul?

Traiesti acum... sau traiesti pentru viitor?

Daca vrei sa fii fericita, pune-ti aceasta intrebare in fiecare zi: "Lumea in care traiesc este una prietenoasa sau dusmanoasa?"

Raspunsul iti apartine in totalitate. Decizia de a vedea lucrurile intr-un anumit fel este tot a ta.

De asemenea, incepandu-ti ziua cu o atitudine pozitiva, mintea ta va fi instruita sa nu reactioneze la negativism, mai ales daca lucrurile nu se intampla asa cum le aveai tu planificate. Gandirea pozitiva va avea o reactie in lant a lucrurilor bune pe tot parcursul zilei.

Citește și:

Decizia de a incepe ziua cu ganduri pozitive iti ofera si posibilitatea de a prelua fraiele vietii tale. Ai puterea de a face fata problemelor din viata ta, de a nu renunta foarte usor. In plus, ajuta la reducerea stresului si a anxietatii.

Pentru a profita din plin de viata pe care o traiesti trebuie sa incepi ziua cu ganduri pozitive si exista cateva modalitati dovedite de a face acest lucru:

- afirmatiile pozitive te pot ajuta enorm deoarece iti reamintesc ca viata este frumoasa, ca esti puternica, ca trebuie sa ai incredere in tine, ca poti merge mai departe indiferent de cat de dificil este drumul pe care mergi acum.

- concentreaza-te pe obiectivele obtinute dupa ce reusesti sa rezolvi anumite sarcini serioase.

- scapa de oamenii negativi si toxici din viata ta sau tine-i la distanta de tine. In schimb, identifica oamenii cu ganduri pozitive si pastreaza-i mai aproape de tine.

Citește și:

- invata sa apreciezi lucrurile frumoase in viata, sa gasesti motive pentru care sa fii recunoscatoare, sa iubesti mai mult.

Toate aceste sfaturi de mai jos sunt foarte usor de pus in practica. Nu sunt o schimbare uriasa in viata ta, insa daca incepi sa le acorzi atentie, atunci iti vor schimba radical modul de a trai.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.