Setari Cookie-uri

Luna plina din Scorpion de pe 18 mai. Incepand cu acest moment lucrurile se schimba radical

Pe data de 18 mai vom avea luna plin in Scorpion, care se va alinia cu Algol, o stea fixa cunoscuta si sub numele de Steaua Demon.

Nu va fi o perioada usoara, motiv pentru care trebuie sa ne pastram tot zenul posibil pentru a putea trece cu bine peste tot ce ne asteapta.

Iata ce se intampla pentru zodia ta in urmatoarea perioada:

Berbec

Culegi ce semeni, draga mea. Si odata cu toata munca pe care ai depus-o pe plan profesional, vei incepe sa vezi beneficiile cat mai repede cu putinta (asta daca deja nu te bucuri de ele). Nu uita sa iti platesti datoriile in aceasta perioada - de fapt, fa ceva si mai important - plateste-le inainte de a le primi.

Taur

In aceasta perioada incerci sa acorzi o atentie deosebita vietii profesionale. Este posibil sa aiba loc cateva schimbari extrem de importante, care te vor ajuta sa ajungi mai repede acolo unde iti doresti. Esti mai aproape decat crezi de implinirea visurilor tale, nu te da batuta.

Gemeni

Chiar daca iti place sa te consideri o persoana independenta, in aceasta perioada Luna plina iti reaminteste ca ai nevoie de alti oameni in viata ta. Este posibil sa te simti usor singura, motiv pentru care sa iti doresti sa fii inconjurata de persoanele dragi. Poate ca este timpul sa renunti la masti si sa fii mai sincera cu prietenii si membrii familiei.

Citește și:

Rac

Este posibil sa fii martora unui eveniment emotional destul de intens, care te convinge sa fii mai atenta la sentimentele tale, la relatia pe care o ai cu oamenii din jurul tau. Inveti sa apreciezi lucrurile marunte, sa te bucuri cu adevarat de viata si, cel mai important, sa faci tot posibilul sa nu te mai concentrezi nici pe trecut si nici pe viitor si sa traiesti in prezent.

Leu

Ce iti doresti cel mai mult de la viata, draga mea? Gandeste-te foarte bine inainte de a raspunde la aceasta intrebare. Ei bine, astrele sunt dispuse sa te ajute sa obtii acel lucru dupa care tanjesti atat de mult. Ai ocazia sa iti implinesti o parte din visuri, asa incearca sa acorzi o atentie speciala acelora care merita si care te vor face fericita.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.