Setari Cookie-uri

Luna plina din Scorpion de pe 18 mai. Incepand cu acest moment lucrurile se schimba radical

Pe data de 18 mai vom avea luna plin in Scorpion, care se va alinia cu Algol, o stea fixa cunoscuta si sub numele de Steaua Demon.

Capricorn

Nu pune paie pe foc. Aceasta perioada este una extrem de intensa pentru tine pe toate planurile, iar astrele te sfatuiesc sa incerci sa faci un pas in spate, sa analizezi optiunile pe care le ai si sa nu te grabesti in decizii. Daca oamenii dragi iti dau sfaturi importante, care par sa rezoneze cu ceea ce iti doresti, ar fi bine sa ii asculti pentru ca ei vad imaginea in ansamblu.

Varsator

In aceasta perioada esti prinsa complet de viata profesionala. Iti doresti sa ramai pe linia de plutire si, in acelasi timp, simti nevoia sa faci cateva schimbari foarte importante care sa te ajute sa iti implinesti visurile. Ia-o treptat pentru ca ai tot timpul la dispozitie; nu grabi lucrurile.

Pesti

In aceste momente trebuie sa inveti sa ai mai multa incredere in tine. Intuitia iti va fi ghid eficient in tot ce iti doresti sa faci pentru urmatoarea perioada. Astrele cred in viziunea ta si, clar si tu crezi. Reusesti sa fii atat idealista, cat si realista si sa iei cele mai bune decizii pentru viitorul tau.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.