Setari Cookie-uri

Luna plina din Scorpion de pe 18 mai. Incepand cu acest moment lucrurile se schimba radical

Pe data de 18 mai vom avea luna plin in Scorpion, care se va alinia cu Algol, o stea fixa cunoscuta si sub numele de Steaua Demon.

Fecioara

Este posibil sa te simti putin obosita si destul de nesigura cu privire la planurile tale in ceea ce priveste viitorul. Oamenii din jurul tau te bombardeaza cu sfaturi si mesaje amestecate despre ce ar trebui sa iti doresti in viata - insa numai tu stii ce vrei cu adevarat. Daca ceva nu rezoneaza cu cele mai profunde dorinte ale tale, nu ezita sa spui "Nu, multumesc".

Balanta

Aceasta Luna Plina te provoaca sa iti iei inima in dinti si sa faci schimbarile pe care ti le doresti de atat de mult timp. Ai curajul de a depasi zona de confort, de a lupta pentru ce iti doresti si de a merge pana in panzele albe pentru a iti implini visurile. Acum ai ocazia sa iti vezi visurile transformate in realitate.

Scorpion

In aceasta perioada inveti cat de importante sunt lucrurile simple. O persoana foarte draga trece printr-un moment destul de dificil si incerci sa ii fii alaturi si sa o sprijini neconditionat. Intelegi ca dragostea adevarata este cea care schimba oameni, te poate ridica de la pamant si iti poate creste aripi pentru a zbura cat mai sus.

Citește și:

Sagetator

Este momentul sa parasesti siguranta si confortul si sa te avanti in aceasta lume incredibila. Este momentul sa inveti sa traiesti cu adevarat. Este momentul sa intalnesti oameni noi, sa experimentezi, sa schimbi idei, sa iti implinesti visuri. Este momentul sa nu mai depinzi de nimeni, ci doar de tine insati.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.