Setari Cookie-uri

 Din 21 mai Soarele intră în zodia Gemeni. Urmează o perioadă armonioasă, echilibrată și încărcată de iubire 

Zodia Gemeni este al treilea semn al zodiacului; cu toate schimbările astrologice din ultimele luni, următoarea perioadă va fi una armonioasă și echilibrată. 

Ești curioasă să descoperi ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă?

Sezonul Gemenilor începe pe 21 mai și va dură până la Solstițiul din iunie, când Soarele intră în Rac.

Zodia Gemeni este al treilea semn al zodiacului; cu toate schimbările astrologice din ultimele luni, următoarea perioadă va fi una armonioasă și echilibrată.

Gemenii guvernează, de asemenea, gândurile, creativitatea și capacitatea noastră de a ne exprima. Iată ce ne așteaptă în următoarea perioadă în funcție de semnul zodiacal.

Berbec

Este timpul pentru tine să decizi cum vei acționa de acum înainte. Este timpul să nu mai ții cont de sfaturile celor din jurul tău și să îți asculți intuiția. Meriți să fii fericită.

Taur

În următoarea perioadă ești concentrată asupra vieții profesionale; ai multe idei bune pe care vrei să le pui în aplicare. Încerci să îți învingi temerile și să ieși din zona de confort pentru a îți urma visurile.

Gemeni

Citește și:

Nu te mai opune sorții. Este momentul să înveți să permiți timpului să își joace cartea și lucrurilor să se întâmple în felul lor. Ai încredere în Univers și vei vedea cum totul se va schimba.

Rac

Lucruri minunate urmează să ți se întâmple însă tu ești prea ocupată cu problemele inexistente. Este momentul să înveți arta fericirii, să te bucuri de viață și să fii recunoscătoare pentru toate surprizele primite din partea Universului.

Leu

Surprize frumoase pe plan sentimental. Lucrurile evoluează minunat între tine și partenerul de cuplu; în sfârșit puteți comunica deschis despre orice problemă. Acum este momentul să vă rezolvați micile neînțelegeri.

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.