Setari Cookie-uri

 Din 21 mai Soarele intră în zodia Gemeni. Urmează o perioadă armonioasă, echilibrată și încărcată de iubire 

Zodia Gemeni este al treilea semn al zodiacului; cu toate schimbările astrologice din ultimele luni, următoarea perioadă va fi una armonioasă și echilibrată. 

Fecioară

Îți faci atât de multe griji cu privire la viitor încât uiți să mai trăiești în prezent. Poate că este timpul să te concentrezi mai mult pe singurul moment care contează cu adevărat-clipa de acum. Trăiește simplu și bucură-te de viață.

Balanță

Este posibil ca în această perioadă să fii foarte concentrată pe rezolvarea problemelor personale. Încerci să comunici sincer și deschis cu oamenii din jurul tău, să rezolvi conflicte și să îți găsești liniștea interioară.

Scorpion

Lucrurile nu se întâmplă când vrei tu, ci când sufletul tău este pregătit să le accepte și să le trăiască. Astrele te sfătuiesc să ai mai multă răbdare și să îți lași destinul în mâinile Universului.

Săgetător

Citește și:

În această perioadă ești destul de concentrată asupra gândurilor, sentimentelor, trăirilor tale. Simți nevoia să fii în conexiune cu sufletul tău, motiv pentru care alegi să nu te mai concentrezi pe ce spun cei din jurul tău și să îți asculți inima.

Capricorn

Astrele îți reamintesc că nu este momentul potrivit să te pierzi prin nori și visuri, ci din contră-încearcă să revii cu picioarele pe pământ deoarece te așteaptă o perioadă cu adevărat specială și vei regreta dacă nu o vei trăi cu toată ființa ta.

Vărsător

Folosește energia pozitivă care se îndreaptă către tine și permite Universului să îți contureze destinul. Permite lucrurilor să se întâmple în timpul lor fără să forțezi ceva, fără să te grăbești, fără să îți pui întrebări sau să te pierzi în detalii fără sens.

Pești

Citește și:

În această perioadă devii foarte responsabilă cu privire la deciziile pe care vrei să le iei. Deși ești atentă la detalii, îți faci timp să te relaxezi în fluxul vieții și să te bucuri de toate surprizele pe care ți le trimite Universul.

Photo main by Vidar Nordli-Mathisen on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.