Setari Cookie-uri

Alege o zana pentru a primi un mesaj puternic de la Univers

Alege o zana din aceste imagini si descopera care este mesajul pozitiv si puternic pe care ti-l trimite Universul pentru urmatoarea perioada.

Daca ai ales prima zana

Mesajul Universului pentru tine este: Renunta la tot ce tine de trecut si creeaza-ti o viata fericita si armonioasa acum, in momentul prezent.

Aceasta zana iti trimite un mesaj care indica sfarsitul unei lectii sau al unui ciclu karmic in care ai reusit sa inchizi un capitol destul de important. Chiar daca Universul iti va mai trimite lectii pe parcursul vietii tale, nu vei mai fi nevoita niciodata sa experimentezi aceasta lectie speciala din nou.

Ai ocazia sa te adaptezi la schimbari, sa iti urmezi visurile, sa inveti sa traiesti in prezent. Accepta ca si aceasta experienta va trece astfel incat sa te concentrezi asupra momentului care se intampla in fata ochilor tai. Recunoaste-ti eforturile si realizarile. Bucura-te de lucrurile marunte. Continua sa lupti cu provocarile si, cel mai important, sa le arati oamenilor din jurul tau multa dragoste si respect.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.