Setari Cookie-uri

Alege o zana pentru a primi un mesaj puternic de la Univers

Alege o zana din aceste imagini si descopera care este mesajul pozitiv si puternic pe care ti-l trimite Universul pentru urmatoarea perioada.

Daca ai ales a treia zana

Mesajul Universului pentru tine este: Nu astepta nimic. Foloseste-ti gandurile pentru a iti implini visurile.

Aceasta zana iti arata nevoia de a recunoaste puterea mintii tale si capacitatea de a iti manifesta dorintele. Esti indemnata sa inveti Legea Atractiei si sa iti clarifici dorintele si nevoile pentru ca tocmai ce ai intrat intr-un ciclu puternic al manifestarii divine. Universul te va ajuta sa iti transformi visurile in realitate atata timp cat ele servesc unui bine mai mare si intentiilor sufletului tau.

O manifestare de succes necesita mai mult decat o gandire pozitiva si exprimarea dorintei. Concentreaza-te pe ceea ce iti doresti si nu pe lucrurile de care te temi sau nu le vrei in viata ta. De asemenea, incearca sa iti faci planuri, sa iti asumi riscuri, sa incepi cu pasi marunti dar siguri. Adapteaza-te schimbarilor care apar in drumul tau si nu iti fie frica de esecuri - le poti depasi cu rabdare si munca.

Citește și:

Intre timp, bucura-te de viata. Fa pace cu trecutul si concentreaza-te asupra prezentului. Apreciaza si fii recunoscatoare pentru ceea ce ai deja.

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.