Setari Cookie-uri

Aceste citate incredibile de Robin Williams te vor face sa iubesti viata si sa zambesti mai des

Am adunat cateva dintre cele mai puternice citate ale lui Robin Williams pentru acele momente in care viata pare nedreapta pentru a intelege ca nu trebuie sa ne dam batuti si ca oportunitati frumoase vor exista la tot pasul.

Salveaza-le si citeste-le in momentele mai putin frumoase ale vietii.

Robin Williams ramane unul dintre cei mai buni actori ai tuturor timpurilor. Stirea despre sinuciderea lui in august 2014 a fost devastatoare si aproape de necrezut. Toti oamenii il stiau ca acea persoana cu o pofta incredibila de viata si cu zambetul tot timpul pe buze. Insa nimeni nu a observat ca nu mai exista nicio lumina in ochii lui. Williams se afla intr-un moment dificil al vietii lui, atat profesional, cat si personal.

Pentru ca vrem sa ne concentram pe optimism, am adunat cateva dintre cele mai puternice citate ale lui Robin Williams pentru acele momente in care viata pare nedreapta pentru a intelege ca nu trebuie sa ne dam batuti si ca oportunitati frumoase vor exista la tot pasul - trebuie doar sa avem rabdare, sa nu renuntam si sa mergem mai departe indiferent de cat de dificil este drumul nostru.

Citește și:

1. Indiferent de ceea ce-ţi spun oamenii, cuvintele şi ideile pot schimba lumea.

2. O să ai şi vremuri grele, însă ele vor fi întotdeauna cele ce te vor trezi şi astfel vei vedea lucrurile la care nu ai fost atent până atunci.

3. In viata iti e data o singura sclipire de nebunie. Nu trebuie sa o pierzi!

4. Adevarata pierdere este posibila doar atunci cand iubesti ceva mai mult decat de iubesti pe tine.

5. Eu cred in destin. Trebuie sa existe un motiv pentru care sunt asa cum sunt. Trebuie sa fie.

6. Trebuie sa te zbati sa iti gasesti propria voce. Cu cat astepti mai mult sa incepi, cu atat va fi mai greu sa o gasesti.

7. Vei avea perioade dificile, dar acestea te vor trezi intotdeauna si vor scoate la iveala lucrurile la care nu erai atent pana atunci.

8. Cred ca cei mai tristi oameni incearca mereu sa-i faca pe ceilalti fericiti pentru ca stiu ce inseamna sa te simti gol pe dinauntru si nu vor ca nimeni altcineva sa se mai simta asa

Citește și:

9. Mai sunt multe de învăţat şi sunt multe lucruri măreţe în lume. Chiar şi greşelile pot fi minunate.

10. Ceea ce e corect rămâne după ce faci tot ce este greşit!

11. Nu te lupta niciodata cu o persoana cu suflet urat. Nu are nimic de pierdut.

12. Credeam ca cel mai rau lucru in viata este sa ramai singur, dar nu e asa. Cel mai rau lucru in viata este sa ramai cu oameni care te fac sa te simti singur.

13. Te rog, nu iti mai face atat de multe griji. Pana la urma, niciunul dintre noi nu avem prea mult timp pe acest pamant.

14. Poti face tot ce iti doresti. Nu esti legat de nimeni si de nimic in viata.

15. Nu te asocia cu oamenii toxici. Este mai bine sa fii singur si sa te iubesti decat sa fii inconjurat de oameni care te fac sa te urasti.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.