Polita de asigurare a inimii de care ai nevoie la orice varsta

Polita de asigurare a inimii de care ai nevoie la orice varsta

Cum ar suna o asigurare pe termen nelimitat al carei beneficiar exclusiv ar fi chiar inima ta? Ai compara oferte de la cei mai buni candidati, ai negocia la sange termenii si conditiile. Ai stii clar ce despagubiri sunt necesare in cazul unui “accident” in urma caruia ai ramane cu inima rupta.

O asemenea polita ar trebui sa fie flexibila si sa acopere orice eveniment survenit in timpul exercitarii atributiillor de serviciu. Acolo sunt o gramada de lucruri care ar putea sa-ti faca rau: invidii, comentarii rautacioase, oameni care ar face orice ca sa ajunga departe. Desigur, la locul de munca se nasc si multe povesti de dragoste, asa ca numai buna ar fi o asigurare a inimii.

Ar merge inclus, desigur, si traseul normal al angajatului inspre serviciu si inapoi. Daca te loveste dragostea in trafic sau in metrou, trebuie sa fii acoperita!

Ce trebuie sa faca titularul de contract?

Singurul lucru pe care tu, ca si titular al politei de asigurare pentru suflet, esti obligat sa-l faci este sa te asiguri ca nu este alt beneficiar al investitiilor tale sentimentale.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2019
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri