Setari Cookie-uri

Cele doua lucruri simple, dar dificile, pe care ni le spunem pentru a evita sa facem ce trebuie cu viata noastra

Este timpul sa iesi din acest ciclu pentru a incepe sa faci progrese.

Primul si cel mai greu pas este sa nu iti mai spui aceste lucruri:

1. "Sunt asa cum zic ceilalti ca sunt."

Nu permite nimanui sa puna o eticheta pe fruntea ta. Nu permite nimanui sa te puna la pamant. Indiferent de cat de multa negativitate este aruncata asupra ta de catre cei din juru, fa-ti curajul de a lupta impotriva ei. De a fi fericita. De a decide singura cum sa iti bucuri sufletul.

Incearca sa stai departe de dramele altor oameni si sa nu iti creezi in mod inutil propriile probleme. In schimb, imagineaza-ti cum ar fi daca ti-ai petrece intreaga zi cu energia indreptata spre posibilitatile pozitive. Inlocuieste pesimismul cu optimismul, tristetea cu fericirea. Nu uita ca viata este prea scurta pentru a o petrece in durere. Numara-ti binecuvantarile si treci peste probleme cu capul ridicat.

2. "Nu voi reusi niciodata."

Citește și:

Doar pentru ca altcineva poate face ceva anume, nu inseamna ca si tu poti, nu? Pentru ca te gandesti ca nu esti suficient de buna sau de pregatita pentru a face asa ceva. Cauti intotdeauna motive pentru care poti face, insa in cele din urma alegi sa nu o faci.

Da, stiu, este usor sa gasesti scuze. Insa priveste catre toate celalalte persoane care au, de asemenea, obstacole considerabile... ele au reusit.

Obstacolele tale pot fi depasite, trebuie doar sa iti doresti sa faci asta.

Senzatia de blocaj este un sentiment, nu un fapt. Viata se schimba si tu te schimbi odata cu ea. Nu este niciodata prea tarziu sa traiesti asa cum vrei, sa faci ceea ce iti doresti, sa alegi cu inima.

Este timpul sa faci ceva INCREDIBIL.

Oricare ar fi dorinta ta de a iti imbunatati viata, incepe sa iti faci timp zi de zi pentru ea - chiar si 30 de minute in fiecare zi sunt suficiente pentru inceput.

Citește și:

Iar atunci cand gandurile tale zboara departe si mintea ta incepe sa iti spuna "Nu esti suficient de buna", reaminteste-ti ca de tine depinde adevarata fericire. Tu esti singura care poate face ceva in acest sens. Nu te multumi cu putin, meriti mult mai mult.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.