Setari Cookie-uri

De la unii oameni poti invata doar sa nu fii ca ei

Fii persoana care este intotdeauna cu inima deschisa, cu un zambet larg pe buze si cu chef de viata. Fii persoana care este mandra sa traiasca o viata pe care o iubeste.

Fii persoana care iubeste viata fara teama, fara rezerve. Care ofera o mana de ajutor cand este necesar, care este alaturi de oamenii dragi in momentele dificile, care nu se teme sa spuna ce are pe suflet, care stie ca fiecare persoana are propria calatorie si alege sa nu judece pe nimeni.

Fii persoana care iubeste energia pozitiva in ciuda dezamagirilor pe care le-a avut in trecut, in ciuda ranilor pe care inca incearca sa le vindece si in ciuda noptilor nedormite, pline de amar si lacrimi.

Nu uita ca dragostea este peste tot... trebuie doar sa iti deschizi inima.

Fii persoana care ofera iubire neconditionata prietenilor si familiei pentru ca stie ca la sfarsitul zilei cel mai important lucru este cata iubire ai oferit. Fii persoana care apreciaza lucrurile mici si gesturile frumoase facute de cei din jurul tau. Fii persoana care spune "Multumesc" pentru ca acest gest micut este modul tau sincer de a arata ca te bucuri ca acesti oameni fac parte din viata ta.

Citește și:

Fii persoana care nu pune niciodata la suflet si este mereu cu zambetul pe buze.

Fii persoana care poate linisti un suflet agitat. Care spune ce are pe suflet. Care accepta criticile si care iarta atunci cand cineva greseste. Fii persoana care doreste sa spuna lucruri bune pentru a face pe cineva fericit, pentru a inspira si pentru a da puterea de a merge mai departe.

Fii persoana care invata de la ceilalti ca barfa, rautatea si frustrarile fac un suflet urat sa fie si mai urat.

Fii persoana care traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Care are o personalitate vibranta. Care ignora negativitatea si se concentreaza pe fericire si optimism.

Viata este prea scurta pentru a nu fi apreciata clipa de clipa, pentru a nu o trai cu entuziasm si incantare.

Fii persoana care este intotdeauna cu inima deschisa, cu un zambet larg pe buze si cu chef de viata. Fii persoana care este mandra sa traiasca o viata pe care o iubeste.

Citește și:

foto main: photomatz, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.