Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 15-21 iulie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Berbec - Ai nevoie de liniste pentru a lua decizii bune

Esti foarte atenta la tot ce se intampla pe plan profesional. In aceasta saptamana trebuie sa iei cateva decizii importante cu privire la viitorul tau, asa ca faci tot posibilul sa te detasezi de tot ce se intampla in jurul tau si sa te concentrezi asupra acestor lucruri. Lasa-te condusa de intuitie.

Taur - Ai nevoie de o pauza

Esti foarte concentrata asupra proiectelor pe care incerci sa le dezvolti incat uiti sa mai faci si altceva in afara de munca. Incearca sa trasezi o limita intre viata profesionala si cea personala. Nu uita ca ai nevoie si de timp pentru tine, pentru a face ce iti place, pentru a petrece momente frumoase alaturi de oamenii dragi.

Gemeni - Ai nevoie de un sfat bun

Citește și:

Aceasta perioada este una a schimbarilor pentru tine; esti foarte atenta la tot ce se intampla in jurul tau si incerci sa iei cele mai bune decizii. Chiar si asa, uneori lucrurile te pot lua pe nepregatite. Ai nevoie sa vorbesti cu o persoana de incredere care sa te ajute sa intelegi ca esti pe drumul cel bun.

Rac - Ai nevoie de mai mult timp

Aceasta saptamana este una dedicata vietii profesionale; trebuie sa fii foarte concecntrata asupra taskurilor pe care le ai de rezolvat deoarece acestea iti pot aduce beneficii majore. Simti ca ai nevoie de mai mult timp pentru a rezolva tot ce iti doresti. Incearca sa iti planifici mai bine zilele pe care le petreci la birou.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.