Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 15-21 iulie?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Sagetator - Ai nevoie de iubire

Simti nevoia sa clarifici lucrurile pe plan sentimental, motiv pentru care in aceasta saptamana alegi sa porti cateva discutii serioase si sincere cu partenerul de cuplu. De asemenea, daca esti singura, iti doresti foarte mult sa intalnesti pe cineva cu care sa creezi o legatura cu adevarat puternica.

Capricorn - Ai nevoie de o mana de ajutor

Te confrunti cu cateva probleme destul de complicate la locul de munca si, oricat de mult ai incerca sa le rezolvi de una singura, iti dai seama ca nu ai cum, motiv pentru care trebuie sa iti calci pe orgoliu si sa ceri o mana de ajutor colegilor si poate chiar si superiorilor.

Varsator - Ai nevoie sa iesi din rutina

Simti ca ai intrat intr-o rutina destul de neplacuta si nu stii ce sa mai faci pentru a iesi din ea. Ai nevoie de o scurta pauza de la monotonie, in care sa iti reamintesti de viata ta din trecut. O calatorie scurta sau poate chiar si o scurta vacanta te va ajuta sa iti incarci sufletul de energie si sa fii din nou relaxata.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie de putere pentru a lupta cu morile de vant

Trebuie sa faci cateva schimbari importante pe plan profesional si este important sa ai incredere in tine si sa nu te lasi influentata de nimeni din jurul tau. Bazeaza-te pe intuitie atunci cand vei fi nevoita sa iei o decizie majora.

foto main: Tongsai, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.