Setari Cookie-uri

Cum poți elibera o minte copleșită de gânduri?

Dacă ai nevoie de puțină inspirație, am găsit câteva sfaturi importante care să te ajute să îți păstrezi lucrurile în perspectivă - acestea includ câteva lecții-cheie care pot face o diferență în modul în care privești lucrurile.

Când viața devine agitată și te simți copleșită de tot ce se întâmplă în jurul tău, amintește-ți de aceste citate (le putem numi și mantre) pentru ele chiar vor face o diferență și te vor ajuta îți schimbi mentalitatea.

1. Cel mai bun moment pentru a respira profund este când nu simți faci asta. Pentru fix acel moment poate face o diferență incredibilă în viață.

2. Stresul și sentimentul de copleșire în fața problemelor vin din modul în care răspunzi, nu din modul în care este viața ta. Încearcă îți schimbi atitudinea și vei vedea cum stresul și sentimentul de copleșire se vor diminua sau chiar vor dispărea complet. Tu controlezi modul în care îți privești viața, nu uita niciodată asta.

3. Lucrurile cărora le oferi atenție cresc. Concentrează-te exclusiv asupra celor care contează și încearcă renunți la cele de care nu ai nevoie.

4. Ești bine. Oferă-i sufletului tău dragostea de care are nevoie. Nu poți face totul în orice situație, așa ce poți și -o cu inima plină de bucurie.

5. Îngrijorarea, frustrarea, furia și tristețea te vor obosi. De ce ai nevoie de aceste sentimente în viața ta? Alege, în schimb, bunătatea, fericirea, relaxarea, liniștea interioară.

6. Nu renunța. Continuă... cu pași mărunți. Scopul real nu are limită de timp. Obiectul tău real nu are termen limita. Concentrează-te doar pe pasul pe care îl faci.

7. Indiferent de ce se întâmplă, poți merge mai departe. Concentrează-te asupra momentului de astăzi și nu mai adăuga la stresul zilnic bătăliile de ieri și de mâine.

Încearcă o provocare pentru tine: concentrează-te pe un singur lucru important pe care îl faci astăzi. Un pas micuț și atât.

Până la urmă, aceasta este viața - un ritual de a face pași mici și importanți, moment după moment, astfel încât într-o zi, când vei alege privești înapoi zâmbești și fii fericită amintindu-ti de toate lucrurile frumoase pe care le-ai făcut.

Așadar, te-ai gândit care este singurul pas important pe care vrei te concentrezi astăzi?

Citește și:

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.