Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 5-11 august?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Berbec - Ai nevoie de mai multa indemanare

In aceasta saptamana iti indrepti intreaga atentie asupra vietii profesionale, unde trebuie sa te ocupi de cateva taskuri destul de importante. Faci tot posibilul sa privesti situatiile din mai multe unghiuri, sa iesi din zona de confort si sa iei deciziile potrivite la momentul potrivit.

Taur - Ai nevoie de rabdare cu oamenii din jurul tau

Relatia cu unele persoane poate fi una foarte dificila in aceasta perioada si asta din simplul motiv ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Incearca sa ai rabdare, sa iti pastrezi calmul si pe cat posibil sa eviti discutiile aprinse care pot duce la un conflict major. In plus, nu vrei sa ii ranesti pe cei din jurul tau.

Gemeni - Ai nevoie sa tii in mainile tale fraiele vietii

Citește și:

In aceasta saptamana astrele sunt foarte darnaice cu tine la capitolul oportunitati, asa ca ar fi bine sa profiti de aceasta perioada pentru ca foarte rar ai ocazia sa te intalnesti cu ea. Preia fraiele vietii tale si alege cu sufletul cand trebuie sa faci o schimbare sau sa iei o decizie importanta; inima ta stie cel mai bine de ce are nevoie.

Rac - Ai nevoie sa te eliberezi de toate gandurile negative

In aceasta saptamana trebuie sa lucrezi mai mult la relatia pe care o ai cu propria persoana, sa intelegi ca gandurile negative nu te definesc, ci ele sunt doar o mica parte a vietii tale si, cel mai important, ca tu detii controlul suprem asupra mintii tale. Discutiile cu partenerul de cuplu iti vor fi de mare ajutor.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.