Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 5-11 august?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Sagetator - Ai nevoie sa iesi din zona de confort

Astrele sunt foarte darnice cu tine in ceea ce priveste viata profesionala si iti scot in cale foarte multe oportunitati frumoase in aceasta saptamana. Daca vrei sa evoluezi in cariera si pe plan financiar, ar fi bine sa indraznesti, sa crezi in tine si sa iesi din zona de confort cat mai repede cu putinta.

Capricorn - Ai nevoie sa fii putin egoista

Incearca sa te pui pe primul loc in aceasta saptamana. Intotdeauna ai fost atenta mai intai la sentimentele oamenilor din jurul tau si abia apoi la tine. Ei bine, este momentul sa fii putin egoista si sa te concentrezi doar asupra propriei persoane. Sufletul tau sufera si are nevoie de alinare din partea ta.

Varsator - Ai nevoie sa vezi partea frumoasa a lucrurilor

Esti intr-o perioada mai stresanta si agitata a vietii tale si iti este dificil sa te ocupi de tot ce se intampla. Incearca sa iti instruiesti mintea astfel incat sa se concentreze doar pe lucrurile frumoase care ti se intampla. Fii recunoscatoare pentru tot ce ai trait pana acum, pentru lectiile invatate, pentru fericirea adunata in inima ta si mergi mai departe. Este un moment greu, dar vei trece peste el.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie sa fii inconjurata de oameni frumosi

In aceasta saptamana simti nevoia sa petreci mai mult timp in compania oamenilor la care tii, motiv pentru care incerci sa iti planifici cat mai bine timpul si sa gasesti o varianta astfel incat in fiecare zi sa te vezi cu o persoana draga. Esti sensibila, atenta la emotiile tuturor si dai dovada de empatie.

foto main: tobkatrina, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.