Setari Cookie-uri

3 Intrebari pentru a gasi locul sufletului tau in aceasta lume

Locul sufletului tau iti incarca sufletul cu energie. 

Cu totii avem cate un loc special in care atunci cand mergem ne simtim ca o persoana noua - mai libera, mai linistita, mai lipsita de griji, mai zen, mai fericita, mai zambareata. Ei bine, acest loc special poarta denumirea de loc al sufletului.

Gasirea locului sufletului tau este cruciala pentru a te putea bucura de toate beneficiile pe care acesta ti le poate aduce. Locul sufletului te ajuta sa te aliniezi cu sufletul si cu spiritul tau.

In functie de ce tip de vibratie ai initial, ai un loc al sufletului unic care sa fie aliniat cu sinele tau.

Cel mai probabil ai dat de cateva locuri ale sufletului tau in aceasta viata. Insa daca inca nu stii unde este locul sufletului tau, raspunde la urmatoarele intrebari:

1. In ce fel de mediu ma simt cea mai fericita?

Mediul care te face sa te simti cea mai fericita are ceva in el - oameni, dinamici, activitati, energii - care se aliniaza scopului sufletului tau.

Citește și:

2. Ce fel de lucruri imi aduc cea mai mare bucurie?

Lucrurile care iti aduc bucurie sunt direct legate de scopul sufletului tau. Ele sunt direct conectate cu cine esti cu adevarat si cu ce ar trebui sa faci in aceasta viata.

3. Unde ma simt cel mai bine?

Locurile care te fac sa scapi de toata energia negativa, de griji, de probleme, de stres, si sa te reincarci cu energie pozitiva sunt locuri care au energiile aliniate cu vibratia sufletului tau (cu energia pe care sufletul tau o transmite in Univers).

foto main: IgorZh, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.