Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 12-18 august?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Leu - Ai nevoie sa iesi din zona de confort

Pentru ca lucrurile sa se intample asa cum iti doresti tu, trebuie sa faci cateva compromisuri destul de majore si, cel mai important, trebuie sa inveti sa iesi din zona de confort. Ai rabdare, nu grabi nimic si nu uita sa te bucuri de fiecare victorie marunta pentru ca asa vei reusi sa ajungi cat mai departe.

Fecioara - Ai nevoie de timp pentru tine

Aceasta saptamana este una destul de aglomerata pentru tine in ceea ce priveste viata profesionala; nu prea ai timp de nimic deoarece trebuie sa te ocupi de cateva taskuri foarte importante. Pentru ca lucrurile sa evolueze asa cum iti doresti, este foarte important sa faci si pauze din cand in cand si sa iti bucuri sufletul cu activitati frumoase si relaxante.

Balanta - Ai nevoie sa inveti sa oferi mai multa iubire

Astrele iti ofera posibilitatea de a lucra putin la relatia cu oamenii din jurul tau, in special la cea sentimentala. In aceasta saptamana ai nevoie sa inveti sa oferi mai multa iubire. Sa fii tu insati, sa lasi mastile jos, sa fii vulnerabila, sa fii sincera, sa spui mai des "Te iubesc" si sa oferi imbratisari adevarate.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie sa-ti faci curaj

Lucrurile nu se vor schimba daca tu nu vei face ceva in acest sens. Nu mai astepta sa iti pice din cer pentru ca pierzi timpul degeaba. Fa-ti curaj si fa schimbarile la care visezi de atat de mult timp. Ai incredere in tine, iesi din zona de confort si asuma-ti riscurile necesare. Va fi din ce in ce mai bine, vei vedea.

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.