Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal in saptamana 12-18 august?

Cum va fi următoarea perioadă pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Sagetator - Ai nevoie de mai multa indemanare

In aceasta perioada intreaga atentie este indreptata asupra avietii profesionale, unde trebuie sa te ocupi de cateva lucruri destul de importante in ceea ce priveste viata profesionala. Ai nevoie sa te inzestrezi cu rabdare deoarece vor fi cateva momente destul de stresante. Crede in tine si mergi mai departe.

Capricorn - Ai nevoie de rabdare din partea celor din jur

Focusul principal in aceasta perioada este asupra vietii profesionale, unde alegi sa incepi un proiect destul de important ce va aduce o serie de schimbari destul de importante in viitorul apropiat. Ai emotii si ai nevoie de rabdare si de incurajari din partea oamenilor dragi, in special de la membrii familiei si prietenii apropiati.

Varsator - Ai nevoie sa iti prioritizezi altfel timpul

Esti intr-o perioada destul de aglomerata in ceea ce priveste viata profesionala si trebuie sa inveti sa gasesti o varianta pentru a te ocupa de toate si, in acelasi timp, sa ai timp si pentru tine si oamenii din jur. Nu iti neglija relatia cu cei dragi oricat de ocupata ai fi.

Citește și:

Pesti - Ai nevoie sa te indepartezi de oamenii toxici

In aceasta perioada realizezi ca unele persoane nu fac nimic altceva decat sa iti franga aripile si sa te puna la pamant. Simti ca urmeaza cateva zile pline de provocari, motiv pentru care incerci sa te indepartezi de acesti oameni toxici; ai nevoie de incurajari, de sfaturi bune, de sustinere morala.

foto main: Sergey Nivens, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.