Setari Cookie-uri

Luna plina in Varsator pe 15 august. Conexiunea intensa cu Universul va fi resimtita de toti

15 August: Luna Plina in Varsator este o luna care ne conecteaza la puterea incredibila a Universului. Toata lumea va profita de aceasta perioada speciala.

Leu - Simti nevoia de schimbare

In aceasta perioada Varsatorul aduce in sufletul tau acea dorinta de schimbare, de a te dezvolta, de a face ceva nou, de a indrazni sa crezi in tine si sa iti faci planuri astfel incat sa vezi cum lucrurile se pozitioneaza asa cum iti doresti tu. Ai incredere ca totul va fi bine si lupta pentru ce iti doresti.

Fecioara - In viata ta se reinstaleaza linistea

Aceasta este una dintre cele mai frumoase perioade din an pentru tine si asta deoarece in viata ta se reinstaleaza linistea, iar tu te simti mai impacata ca niciodata. Profiti de aceste momente pentru a te reconecta cu sufletul tau; asculta-l si afla de ce are nevoie pentru a fi fericit cu adevarat.

Balanta - Simti ca te regasesti

Dupa o perioada foarte dificila pe toate planurile, lucrurile urmeaza sa se schimbe pentru tine. Universul preia controlul asupra vietii tale si ii schimba cursul, readucand linistea si pacea in jurul tau. Simti ca in sfarsit nu mai alergi fara sens si ca totul pare sa aiba sens acum.

Citește și:

Scorpion - Ai parte de momente pline de evenimente frumoase

Aceasta perioada este una frumoasa pentru tine si asta deoarece in jurul tau se intampla foarte multe lucruri speciale - nu doar cu oamenii dragi, ci si cu tine. In cazul in care esti intr-o relatie, este posibil ca partenerul de cuplu sa iti spuna ca isi doreste sa faceti pasul cel mare. Esti mai fericita ca niciodata.

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.