Setari Cookie-uri

Luna plina in Varsator pe 15 august. Conexiunea intensa cu Universul va fi resimtita de toti

15 August: Luna Plina in Varsator este o luna care ne conecteaza la puterea incredibila a Universului. Toata lumea va profita de aceasta perioada speciala.

Sagetator - Nu astepta sa iti pice din cer

Astrele iti ofera o multime de oportunitati frumoase in aceasta perioada, trebuie doar sa iesi din zona de confort, sa indraznesti sa faci cateva compromisuri, sa lupti pentru ceea ce iti doresti si, cel mai important, sa ai incredere in tine. Chiar daca oamenii din jur iti ofera sfaturi bune, de data aceasta alege sa iti asculti intuitia.

Capricorn - Iti trezesti sufletul la viata

Luna Plina din Varsator te ajuta sa intelegi altfel viata; sa ai o conexiune mult mai buna nu doar cu Universul si divinitatea, ci si cu inima ta. In aceasta perioada ai posibilitatea de a iti trezi sufletul la viata si de a ii arata ce inseamna sa traiesti cu adevarat, sa iubesti, sa fii libera.

Varsator - Nu lupta cu morile de vant

In aceasta perioada este posibil sa apara cateva situatii usor haotice pentru tine; tine minte ca uneori nu poti detine controlul asupra tuturor lucrurilor care se intampla in viata ta. Nu incerca sa lupti cu morile de vant; in schimb, fa un pas in spate si permite Universului sa preia controlul si sa aleaga ce este mai bun pentru tine.

Citește și:

Pesti - Schimbarile sunt inevitabile

Luna Plina din Varsator te convinge ca este momentul sa ai incredere in tine, sa indraznesti sa iesi din zona de confort, sa lupti pentru visurile tale, sa iti faci planuri pe care mai apoi sa le pui in aplicare. Este o perioada incredibil de frumoasa deoarece, in sfarsit, alegi sa iti construiesti un viitor special.

foto main: Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.