Setari Cookie-uri

Stiu ca e greu. Dar tu poti mai mult de atat. Esti puternica

Doar cateva lucruri pe care sa ti le amintesti cand sufletul ti-e cuprins de probleme, griji si stres.

1. Fericirea nu este niciodata un lucru constant si nici nu trebuie sa fie... pentru ca daca ar fi nu ai mai putea profita de zilele cu adevarat frumoase. Fericirea este o serie de momente care vin, care trec si care adauga lumina vietii tale.

2. Esecurile sunt situatii temporare care te invata lectiile necesare. Greselile sunt o parte din procesul de crestere. Nu mai fi atat de dura cu tine. Din contra, bucura-te ca faci greseli pentru ca asta inseamna ca te dezvolti si nu ramai in acelasi punct al vietii tale.

3. Chiar daca nu iti dai seama acum, chiar faci progrese. Fiecare lucru marunt de care te ocupi, fiecare plan pe care incerci sa il pui in aplicare, fiecare pas pe care il faci... toate acestea se vor adauga la succesul tau. Ai rabdare, putin cate putin.

4. Starea pe care o ai cand esti stresata nu este o masura reala a realitatii tale. Doar pentru ca iti este frica nu inseamna ca esti in pericol. Doar pentru ca te simti singura nu inseamna ca nimeni nu te iubeste. Doar pentru ca te gandesti ca vei esua nu inseamna ca o vei face.

Citește și:

5. Nu ai fost, nu esti si nu vei fi niciodata definita de trecut. Oricat de haotic a fost trecutul tau, acesta nu te-a reprezentat, nu te reprezinta si nu te va reprezenta niciodata. Nu esti obiceiurile pe care le-ai avut. Nu esti esecurile pe care le-ai experimentat. Nu esti durerea pe care ai simtit-o. Esti tu insati si atat. Esti prezentul.

6. Nimeni altcineva nu poate trai aceasta viata mai bine decat tine. De-asta ti-a fost oferita... pentru ca o poti duce in cel mai frumos mod posibil. Continua sa faci ce stii ca este bine pentru tine. Continua sa lupti pentru lucrurile potrivite. Lasa-ti visurile sa fie mai mari decat grijile si fricile tale si actiunile mai puternice decat cuvintele tale. Traieste constient, nu intamplator. Fa schimbari, nu cauta scuze. Fii motivata, nu manipulata. Si vei vedea cum se vor schimba toate pentru tine.

Citește și:

foto main: zoff, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.