Setari Cookie-uri

4 Lucruri pentru care ar trebui să lupți în fiecare zi

Acestea sunt lucrurile pentru care merită să lupți clipă de clipă... pentru că nu va veni un războinic pe cal alb care să te salveze... pentru că nimic nu îți va pica din cer... Ia soarta în mâinile tale și luptă pentru a fi fericită cu adevărat.

1. Luptă pentru visurile tale

Obiectivele ușoare nu există. Un obiectiv este un vis care necesită efort și sacrificiu. Peste ani și ani, când vei privi în urmă, nu îți vei aminti de zilele ușoare, ci vei prețui cu adevărat momentele când te-ai ridicat deasupra tuturor problemelor, când ai luptat pentru a depăși dificultățile tale și ai reușit ce ți-ai dorit.

Nu merge pe drumul care este ușor. Mergi pe drumul pe care îți doreșți să mergi și uimește-te de cât de puternică ești.

2. Luptă pentru sinceritate și adevăr

Schimbarea se bazează întotdeauna pe sinceritate și adevăr. Când nu ești sinceră cu tine însăți, când nu ești autentică, când nu ești tu însăți, orice încercare de transformare duce în cele din urmă la furie și frustrare. Adevărul se va întoarce întotdeauna la tine, el nu încetează să existe atunci când îl ignori.

Citește și:

Așa că luptă să fii sinceră, să fii reală, să fii așa cum ești tu.

3. Luptă pentru iubirea adevărată

Nu există suflet pereche care să îți rezolve toate problemele. Însă nu există nici dragoste care să supraviețuiască fără muncă și fără angajament. Există ceva pentru care să lupți - și aceasta este iubirea adevărată (o iubire care nu este perfectă pentru că și noi suntem imperfecți). Inima ta își va da seama când vei întâlni acea persoană specială care să fie plus unul tău pentru o viață întreagă.

4. Luptă pentru o viață lipsită de invidie și gelozie

Invidia și gelozia sunt boli costisitoare. Pur și simplu nu poți fi tu în limitele lor. Să simți invidie pentru altcineva este ca și cum ți-ai otrăvi singură sufletul și ai aștepta că cineva să vină și să te salveze. Gelozia din mintea ta te determină să te abați de la viața reală. În loc să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat, ajungi să îți irosești energia pe niște sentimente grele atât pentru tine, cât și pentru sufletul tău.

Citește și:

Învață să elimini din viața ta aceste stări. Gândește-te că fiecare persoană își trăiește propria viață și concentrează-te asupra prezentului tău, asupra viitorului pe care îl poți face să arate minunat. Mergi mai departe, luptă pentru ceea ce îți doreșți, trăiește cum vrei să trăiești.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.