Setari Cookie-uri

Luna Plina in Pesti pe 14 septembrie. Surprize mari si transformari extreme pentru toate zodiile

Esti curioasa sa afli ce ti-au pregatit astrele pentru urmatoarea perioada?

In noaptea de 13 spre 14 septembrie vom avea Luna Plina in Pesti, un semn zodiacal sensibil si destul de emotiv. Cuvintele cheie pentru aceasta perioda sunt: schimbare, transformare, crestere, abundenta, comunicare, eliminarea negativitatii, schimbare pozitiva si noi inceputuri.

Iata ce ti-au pregatit astrele pentru urmotoarea perioada in functie de zodia sub care te-ai nascut.

Berbec - Este timpul sa renunti la trecut.

Nu te mai concentra asupra lucrurilor care s-au intamplat si incearca sa iti indrepti atentia asupra momentului prezent. Elibereaza-te de mrejele trecutului si traieste pentru tine. Cauta fericire in lucrurile marunte si viata ta se va schimba.

Taur - Inveti o lectie importanta de viata

Aceasta perioada este una frumoasa pentru tine deoarece iti permite sa experimentezi, sa iesi din zona de confort, sa inveti lucruri noi si sa traiesti fara teama. O lectie importanta te poate schimba radical.

Citește și:

Gemeni - Lucruri noi vin in calea ta

Indrazneste sa te pui pe primul loc macar de data aceasta. Nu este un gest egoist, este un gest de iubire. Indrazneste sa crezi in tine, sa lupti pentru a fi fericita si pentru a iti implini visurile. Traieste viata pe care vrei sa o traiesti.

Rac - Taie legaturile vechi

Incepi un nou capitol extrem de important nu doar pentru viata profesionala, ci si pentru viata personala. Lucrurile se schimba frumos pentru tine, iar tu esti mai fericita ca niciodata. Elimina din viata ta negativitatea care ti-a incarcat sufletul luni intregi.

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.