Setari Cookie-uri

Luna Plina in Pesti pe 14 septembrie. Surprize mari si transformari extreme pentru toate zodiile

Esti curioasa sa afli ce ti-au pregatit astrele pentru urmatoarea perioada?

Leu - Descoperi cine esti

In aceasta perioada ai posibilitatea de a lucra la relatia pe care o ai cu propria persoana. Inveti sa ai mai multa incredere in tine, sa iti asculti intuitia, sa crezi in visurile tale. Descoperi cine esti si care este drumul pe care vrei sa mergi in viitor.

Fecioara - Te pregatesti pentru schimbari

Nu ramane in rutina in care traiesti de atat de mult timp. Aceasta perioada iti ofera posibilitatea de a experimenta, de a schimba anumite lucruri si de a invata cat de frumoasa poate fi viata daca iti urmezi visurile. Mergi mai departe indiferent de ce zic cei din jurul tau.

Balanta - Iti rezolvi problemele emotionale

Este momentul sa inchei o relatie toxica care ti-a adus doar durere si te-a indepartat de tine insati. Rupe aceasta legatura care te-a tinut in spate si nu ti-a permis sa traiesti cu adevarat. Este dureros, insa ai ocazia sa te eliberezi de toata negativitatea adunata in sufletul tau.

Citește și:

Scorpion - Te pregatesti pentru marea iubire

Aceasta perioada iti permite sa lucrezi mai mult la relatia pe care o ai cu tine insati si sa iti dai seama ca esti pregatita pentru a intalni marea iubire. Astrele sunt de partea ta, Cupidon are deja sageata pregatita; trebuie doar sa mai ai putina rabdare, momentul potrivit este chiar dupa colt.

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.