Setari Cookie-uri

Luna Plina in Pesti pe 14 septembrie. Surprize mari si transformari extreme pentru toate zodiile

Esti curioasa sa afli ce ti-au pregatit astrele pentru urmatoarea perioada?

Sagetator - Inveti sa ai incredere in Univers

Lucrurile nu se intampla cand iti doresti tu, ci atunci cand esti pregatita sa se intample. Este momentul sa faci un pas in spate si sa inveti sa ai incredere in Univers; el are planuri minunate pentru tine pe care ti le va arata in cel mai scurt timp.

Capricorn - Crede in tine si totul va fi bine

Indrazneste sa ai incredere in tine, sa nu te lasi influentata de ce spun oamenii din jur, sa lupti pentru ceea ce iti doresti, sa indraznesti sa iti urmezi visurile si sa traiesti viata la care visezi. Alegerile iti apartin in totalitate; oamenii care te iubesc vor fi alaturi de tine indiferent de ceea ce alegi.

Varsator - Rezolvi probleme sentimentale

Dupa o perioada obositoare si destul de dificila in viata personala, iata ca a venit momentul sa faci cateva schimbari importante astfel incat sa rezolvi acele probleme dificile care nu iti permit sa zambesti si sa te bucuri de viata. Daca esti singura, astrele iti pot scoate in cale o persoana speciala.

Citește și:

Pesti - Schimbarile bat la usa

Aceasta perioada este una a schimbarilor pentru tine. Indraznesti sa iesi din zona de confort si sa iei decizii in functie de iti dicteaza sufletul. Pe plan profesional este posibil ca la orizont sa apara cateva oportunitati de care ar fi bine sa profiti deoarece beneficiile vor fi incredibile.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.