10 Afirmatii pozitive pentru a elimina toata negativitatea din viata ta

10 Afirmatii pozitive pentru a elimina toata negativitatea din viata ta

Foloseste aceste mantre pentru a capata curajul de a lupta pentru ceea ce iti doresti si pentru a elimina gandurile negative si toxice care te tin in spate.

Astazi te provoc sa iti inlocuiesti gandurile si cuvintele negative cu alternative pozitive. Arunca o privire pe afirmatiile pozitive pe care le-am adunat mai jos. Alege una sau mai multe care are legatura cu problemele tale prezente si foloseste-o ca mantra repetand-o de fiecare data cand simti ca gandurile toxice incerc sa isi faca loc in sufletul tau.

1. Accept tot ce imi vine in cale si aleg sa gasesc acele lucruri care ma fac cu adevarat fericita.

2. Singurele lucruri care stau intre mine si visurile mele sunt scuzele pe care le gasesc de fiecare data. Este timpul sa ma opresc si sa lupt pentru ceea ce imi doresc.

3. Am fost pusa la pamant pentru a invata cele mai importante lectii de viata, pentru a deveni mai curajoasa si pentru a avea mai multa incredere in mine.

4. Cand lucrurile sunt dure, trebuie sa fiu mai dura. Nu vreau o viata usoara, vreau doar putere de a indura o viata grea care duce catre succes.

5. Grija este o pierdere masiva de timp si de energie. Nu schimba nimic. Astazi aleg sa elimin grija din gandurile mele.

6. Este dificil sa pasesc pe un drum nou, insa nu este mai dificil decat sa raman intr-un loc care nu ma multumeste deloc, care imi ofera doar durere sau, si mai grav, care nici macar nu mai exista.

7. Povestea vietii mele are multe capitole. Un capitol dificil nu inseamna ca este sfarsitul. Acum aleg sa dau pagina.

8. Nu renunt la sperantele si visurile mele. Nu renunt la mine. Ma ridic de la pamant si merg mai departe indiferent de cat de dificil este drumul meu.

9. Pot fi singura persoana care crede in mine, insa este suficient. Nu renunt la mine si nu voi renunta niciodata.

10. Astazi aleg sa am curaj. Astazi aleg sa cred in mine. Astazi aleg sa ma iubesc.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2019
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri